2024. május 2. - Zsigmond

Győzike már otthon sem boldog

A showman kedélybeteg, úgy érzi, bármit tesz, ellenszenvet vált ki az emberekből. Már csak a kamerák előtt érzi jól magát, mert rosszkedve annyira elhatalmasodott rajta, hogy a Bors szerint már Bea is kerüli.
2010. november 30. kedd 10:44 - HírExtra
Nem jöttek be Gáspár Győző számításai. Ismertsége előtt, állítása szerint életvidám, temperamentumos családapa volt. De fűtötte a becsvágy, hogy igazi celeb legyen, amit el is ért.

Egy ideig fürdött is a népszerűségben, néhány év elteltével már csak arra vágyott, hogy lefogyjon. Ezt is elérte, mégis depresszióba süllyedt. Szomorúságának oka, hogy úgy érzi nem híres lett, hanem hírhedt. Ezenkívül úgy érzi kilóival együtt jókedvét is elvesztette.

„Hetvenegy kilót fogytam az elmúlt években, eleinte örültem ennek, de be kell vallanom, sokkal jobb volt a közérzetem és a kedvem, amikor túlsúlyos voltam. Hiába próbálom leplezni, depressziós vagyok hetek óta, nincs étvágyam, és keveset alszom.

Az egyetlen szerencsém, hogy kiválasztottak a Bele- ValóVilág műsorvezetőjének, mert ez a munka eltereli a figyelmemet a saját problémáimról, legalább arra a néhány órára feldob, amíg ezzel foglalkozom” – panaszkodott a showman.

„Botrányhősnek állítanak be. Bármit teszek, támadják, az egész ország negatív figurának tart, már úgy érzem magam, mint egy közellenség. Ez idegőrlő” – fakadt ki Győzi, aki már otthon sem boldog.

„Már az én főztöm sem jó neki, napokig nem eszik egy falatot sem. Kiakaszt, hogy így befordult: a VV-villában kerültünk csak egymás közelébe, mert otthon hónapok óta külön szobában alszunk – mesélte Bea asszony.

„Persze megértem, de ő akart híres lenni, a családot is ő vitte bele a médiacirkuszba. Mi a gyerekekkel csak asszisztáltunk neki” – tette hozzá Bea.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását