2024. május 3. - Tímea, Irma

Vajon be fog válni Stohl?

Stohl András visszatért a képernyőre, kiváltva ezzel sokak nemtetszését. Zsolt Péter médiaszociológussal beszélgettünk e döntés hatásairól és a valóságshow várható sikereiről esetleges bukásáról.
2010. november 28. vasárnap 18:39 - Kancsár Edina
Mindenki legnagyobb meglepetésére Stohl András lett a ValóVilág 4 műsorvezetője. Milyen erkölcsi hatása lehet annak, ha egy botrányhőst választanak műsorvezetőnek?

Sajnos ez a következmény-nélküliséget erősíti. A fejlett erkölcsű emberek nem bosszúállók, elfogadják a mentőkörülményeket is, de nem támogatják a felelőtlenséget.

Nem vállalt ezzel túl nagy kockázatot az RTL Klub: az emberek ellenszenve miatt nem veszíthetnek nézőket?

Kutatásra alapozták a döntésüket, de egy valami hiányzott ebből a kutatásból. A bulvárt fogyasztó közönség véleményvezéreit nem kérdezték meg a témában.

Van rá esély, hogy egy agyonszidott karaktert újra elfogadjanak, megszeressenek a nézők?

Természetesen egy agyonszidott karakter megszerethető, sőt válhat hőssé vagy mártírrá is, mint például maga Jézus. Stohl esete azonban más. Őt csak akkor fogadja el a közvélemény újra hitelesnek, ha azt látják az emberek, hogy tényleg megváltozott.



A „Rossz vagyok, de használható" című slágerrel lépett be a stúdióba Stohl. Sokak szerint ezzel inkább feldühítette a nézőket. Lehet ennek egy olyan megközelítése, hogy ezzel a „kijelentéssel” felülbírálta az igazságszolgáltatást?

Igen, ez cinizmus. Azt azonban ezzel nem állítja, hogy az igazságszlgáltatás fölöttinek gondolja magát.

Korábban már beszéltünk a ValóVilág visszatéréséről. Az eddig látottak alapján is az a véleményed, hogy népszerű lesz ez a műsor?


A fiatalok közt hasonló lesz a hatás. Aki cikinek érzi az is tudja majd mi történik a házban. Az idősebbeknél kételyeim vannak. Akik már látták a lefutott szériákat, nem biztos, hogy hajlandók elkezdeni nézni, márpedig ez egy olyan műfaj, hogy menet közben már nem lehet bekapcsolódni, folyamatosan figyelni kell, másképp nem élvezhető.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását