2024. május 17. - Paszkál

Győzike megpattant aVillából

Győzikénél már az első este eltört a mécses, sőt el is hagyta a villát. Nem sokkal később azonban visszatért feleségéhez az önkéntes száműzetésbe.
2010. november 22. hétfő 09:10 - HírExtra
Egy nap sem telt el a celebek beköltözése óta, Győzike máris meglépett a villából. A showman egy szlovákiai fellépés miatt hagyta magára feleségét a luxusbörtönben.

„Már januárban lekötöttem ezt a fellépést, egyszerűen nem mondhattam le, és mielőtt elvállaltam a ValóVilágot, szóltam, hogy csak akkor megyek be, ha elengednek a koncertre. Csak a szlovákiai Fülekig kell elugranom, ahol egy huszonkét tagú zenekar vár rám.

A településen polgármester-választás lesz, a fellépésemmel pedig az egyik jelölt kampányát támogatom” – indokolta Győzi, aki a koncert után rögtön vissza is tért a villába. A showman állítólag nagyon jól érzi magát celebtársai körében. Igazi kikapcsolódásként éli meg a nyilvános vendégséget.

„Az első éjszaka nagyon felemelő volt számomra, megtisztelő, hogy mi lakhatjuk be ezt a luxusépületet. A szokatlan körülmények miatt nem nagyon jött álom a szememre, mégis nagyon jól éreztem magam. Bár be kell vallanom, amikor Laci betyárral beszélgettem, eltörött a mécses.

A szüleim és Evelyn egyáltalán nem támogattak minket, egész úton idefelé hívogattak, és le akartak beszélni minket arról, hogy beköltözzünk a villába. Rosszulesett és fájt, hogy a saját családunk még csak el sem búcsúzott tőlünk” – mesélt fájdalmáról a BeleValó Világ műsorvezetője, Gáspár Győző.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását