2024. május 3. - Tímea, Irma

Király L. Norbi beégett

Nem érdemlem meg a közönség szeretetét – mondta a legutóbbi döntőben az önkritikával rendelkező kaposvári énekes. A szombati szereplése egyértelműen, sokkal gyengébb volt a megszokottnál.
2010. november 15. hétfő 12:20 - Kancsár Edina
Korábban a közönség és a zsűri is az egekig magasztalta Király L. Norbertet, de ez szombat este megváltozott. Ugyanis a kaposvári énekes felsült Charlie dalával. A Nézz az ég felé című szám előadása jól indult, azonban fokozatosan darabjaira hullott és a Norbitól megszokott energiáit sem lehetett felfedezni a produkcióban.

A közönség udvariasan tapsolt, a zsűri viszont már nem volt ennyire kíméletes: csak mentora, Keresztes Ildikó dicsérte őt. A kaposvári titkár, a műsor után a következőket nyilatkozta:

„Szégyellem magam, úgy elszúrtam, ahogy csak lehetett. Életemben nem teljesítettem még ilyen rosszul. Rettenetesen haragszom magamra, csalódást okoztam mindenkinek. Nem ezt érdemli a közönség, én pedig nem érdemlem meg a szeretetüket!”

„Nekem kellett volna párbajoznom. Megdöbbentem, hogy nem én kerültem a legrosszabbak közé. A színpadon Nikolas fülébe súgtam: „ne merj itt maradni, gyere vissza velem!”– tette hozzá Norbi.

Norbi megfogadta, mostantól még keményebben fog dolgozni. „Minden erőtartalékomat előbányászom, még egyszer nem léphetek színpadra ilyen gyenge produkcióval” – mondta határozottan a rekedt hangú énekes.

Keresztes Ildikó a következőképpen nyilatkozott kedvence szerepléséről: „Tudom, mit érez most Norbi, mert sok szempontból nagyon hasonlítunk. Mindketten folyamatosan meg akarunk felelni másoknak és magunknak, amennyiben ez nem sikerül, összetörünk”.

„Norbi egy mimóza, aki visszahúzódik, ha hozzáérnek, és utána újra fel kell élednie. Lehet, hogy kellett neki egy ilyen rossz élmény, hogy ezután még jobban szerepelhessen” – tette hozzá a mentor, aki ezúttal is anyatigrisként védelmezte a fiút a zsűriasztal mögött.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását