2024. április 23. - Béla

Tóth József, mint frkacióvezető-helyettes?

Horváth Csaba, az MSZP leendő fővárosi frakcióvezetője és Molnár Zsolt kampányfőnök azt javasolják, hogy Tóth József legyen társadalmi megbízatású frakcióvezető-helyettese az MSZP parlamenti képviselőcsoportjának.
2010. október 11. hétfő 17:47 - HírExtra
Molnár Zsolt elmondta: ezt már kezdeményezték Mesterházy Attila frakcióvezetőnél, hogy Tóth József - mint sikeres polgármester, aki ötödszörre is győzni tudott a XIII. kerületben - a képviselőcsoport helyettes vezetőjeként az önkormányzati területtel foglalkozzon.

A budapesti szocialisták azt is szeretnék, ha Tóth Józsefen kívül az önkormányzati választáson a polgármesteri székét megtartó Gajda Péter és Szabados Ákos is állandó meghívottként részt venne a fővárosi szervezet elnökségi ülésén.

Molnár Zsolt közölte, Tóth Józsefet, aki a Baloldali Önkormányzati Közösség elnöke is, külön kérik, hogy tapasztalatával és tudásával vegyen rész egy olyan munkacsoport irányításában és munkájában, amely Budapest kétszintű közigazgatásával, a kerületek és a főváros hatásköreinek a tisztázásával, illetve az önkormányzati reformmal foglalkozik.

Jelezte: kezdeményezik, hogy kapcsolódjon be a fővárosi önkormányzat bizottsági munkájába külső szakértőként egy, a XIII. kerületi szocialisták által javasolt politikus.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását