2024. április 28. - Valéria
Biszku Béla gyalogoljon a rendőrségre, Novák meg vigyen virágot Tomcatnek pofozkodás helyett. Hordják a nyugdíjasok a miniszoknyát a minisztériumokban, de a lényeg, hogy születőben a Fidesz kommunikációja. Matolcsy meg hamiskásan mosolyog...
2010. szeptember 28. kedd 12:12 - Páczai Tamás
A HírExtra sorozatában megismerhetjük Havas Henrik, közéleti ügyekre vonatkozó véleményét. Miről meditáljon Novák Előd? Miért dolgozzanak tangás nyugdíjasok a minisztériumokban? Hogyan állta Havas Henrik a sarat kősziklaként Claudia mellett? Miért hamiskás Matolcsy mosolya és mi az MSZP Bermuda háromszöge? Minden kiderül! Havas tanár úr minden kedden segít eligazodni a bonyolult nagyvilágban.

(Havas Henrik videóblogja a következő címen érhető el: http://www.hblog.hu/)

Botrányokban gazdag hét van mögöttünk, vágjunk bele a boncolásba! Tomcat leküldte Novák Elődöt, nagyot csattant a jobbikos politikus a Fővárosi Bíróság márványfolyosóján. A HírExtra videó leckével tanítja Novák urat a hatékony önvédelemre, a Tanár úr mit tanácsol neki?


Barátkozzon Polgár Tamással! Kérje meg szépen, hogy legközelebb ne vágja pofán és küldjön neki virágot minden nap. Ha ez mind nem használ, akkor menjen el egy távoli vidékre és ne adjon magáról jelet. Meditáljon magáról, a világról és az életéről. Remetéskedjen.

A Blikk információi szerint a minisztériumokban betiltják a miniszoknya viselését. A Közizgatási és Igazságügyi Minisztérium Kormányzati Kommunikációs Államtitkársága finomított: a nőknél ajánlott a térden alul érő szoknya viselete, valamint a fedett lábbeli, a körmök, lábujjak nem látszódhatnak a cipőből. Ön bevezetne hasonló rendelkezést kollégáinak, alkalmazottainak?

Csak nyugdíjasokat kell alkalmazni és akkor már nem is kellene szoknyát vinni, mert olyan mindegy. Akár tangában is mehetnének dolgozni.

Egyébként nagyon rafkós ez a kommunikációs államtitkár. Szándékosan szivárogtatnak ki ilyen terveket, hogy ezzel is összezavarják a szocialistákat. Mindig abban reménykednek, hogy bekapják a horgot és azonnal támadni kezdenek. Hogy ezek prűdök, hogy nemsokára kötelező lesz az apácaviselet…Elbájolva nézem a trükkjeiket.

Születőben a Fidesz kommunikációja?

Így van. Egyre jobban izmosodik az a kis gyerkőc az anyja hasában. Nagyon figyelemre méltó!

Biszku Bélát gyanúsítottként hallgatta a Budapesti Rendőrfőkapitányság.

Aki tagadja vagy relativizálja a kommunisták bűntetteit, az büntetendő. Ő továbbra is makacsul kitart a mellett, hogy 56 ellenforradalom volt. Szerintem minden nap ki kéne hallgatni, de úgy, hogy gyalogoljon a rendőrségre és előbb-utóbb belehal a fáradtságba. Elég szemét ez a jog a rómaiak óta – ugye ismeri az elévülést – és mivel ez a mocskos bolsevik nem követett el háborús bűncselekményt, ezért próbálják halálra idegesíteni.

Liptai Claudiától hangos a magyar sajtó, mostanában egy házas kollégájával kezdett ki. Friderikusz Sándor szapulja, a Népszabadság majdnem vezércikkben elmélkedik, hogy mikor lesz már kínos a TV2-nek a Liptai faló. Önnel is kikezdett már a vörös démon?

A vörös démon mellett én úgy álltam, mint a kőszikla. Nem abban az értelemben, hogy keményen álltam! Életem legjobb döntése volt, hogy hűvös, tárgyilagos viszonyban maradtam Claudiával.

Daniludisz Nikolett az év nyuszija, hatalmas küzdelemben győzte le harapós vetélytársait. Legfőbb erénye, hogy minden porcikája eredeti, egy csepp szilikon sem csörgedez ereiben. Megnézné élőben; esetleg már volt szerencséje a tüneményhez?

Volt meghívóm a döntőre, de olyan sok számomra szimpatikus ember kapott még rajtam kívül meghívót, hogy úgy döntöttem, a feleségem kezét fogva egy sorozatot nézek csukott szemmel.

Mától (Hétfő - a szerk.) bárki főzhet ötven liter pálinkát adómentesen. Rotyog a cefre a pincéjében?

A feleségemet már gyalog elindítottam, hogy vegyen tisztiorvos által jóváhagyott üstöt. Már csak egy problémánk van, hogy nincs gyümölcsfánk. Gondolkodom, hogy kivágatom az örökzöldeket és helyükre szilvát, cseresznyét ültetek. A libanoni cédrus helyére egészen biztos, hogy málnát fogok telepíteni. Olvastam, hogy a málnapálinka a legdrágább és a legfinomabb.

Matolcsy György hétfőn bejelentette, hogy 2011-től egy kulcsos, 16 százalékos lesz az szja. Számított erre a húzásra?

Nem számít, hogy mit mond a Matolcsy, ez a Fidesz egyre javuló kommunikációjának eredménye. Teljesen mindegy, hogy mit mond a Matolcsy, mert mosolyog hozzá. Ő maga sem gondolja komolyan. Ez az egészben a rafináció. Nem lehet rajtakapni, mert hamiskásan mosolyog. Nem tudom, figyelték már a szája szegletét?

Mi görbének látjuk…

Igen, mert hamiskásan mosolyog és ezzel jelzi, hogy „nem mondhatom meg az igazat, hazudni nem fogok, gondoljatok amit akartok”. Ez olyan kis hamiskás, erre tartja az Orbán úr. A Járait nem tudta kinevezni, mert arról minden leolvasható. Érti?! A Matolcsy hamiskás mosolya a Kovács nevű államtitkár egyik találmánya, ezért fogják kitüntetni október huszonharmadikán.

Pintér Sándor majdnem akkorát köpött a hétvégén, mint az öszödi beszéd.


Ez megint a Kovács féle államtitkárság óriási leleménye. Ez azért fontos, mert a szocialisták megint nem találnak fogást. Mire azt mondanák, hogy megint szidják a Bajnai kormányt, addig a Demokrata megírja, hogy az EU-ban a miénk a legjobb költségvetési helyzet, a Pintér meg azt mondja, hogy nagyon szar lesz a jövő. Tehát a szocialisták nem tudnak nyilatkozni, mozgásképtelenné váltak a Kovács féle államtitkárság találmányai miatt. Kommunikációs feketelyukba taszította a szocialistákat és az újságírókat.

Szavunk sincs ezekre a húzásokra…


Abszolút nem tudjuk, hogy mire gondoljunk. Megint csak a szocialisták vannak bajban: a mai Magyar Nemzetben például mosolyog egymásra Pintér Sándor és Orbán Viktor. Ez a Kovács államtitkár legnagyobb húzása, mert most a szocialisták nem tudják kommunikálni, hogy Orbán mérges Pintérre, mert a Magyar Nemzetben mosolyognak. Ez az a zavar, ami a Bermuda háromszögre emlékeztet. Elvesznek benne a szocialisták.

Annyira elvesznek benne, hogy Horváth Csaba már közvetlenül a néphez szól. Népszavazásra bocsájtanák az ingyenes BKV-t.


Teljes mértékben támogatom Horváth Csabát. Legyen ingyenes a közlekedés és támasszák fel Horn Gyula ötletét, hogy a nyugdíjasok ingyen repüljenek. Én például már nyugdíjas vagyok, ki is néztem magamnak Észak-Koreát. Magyarországhoz képest a béke szigete Minden kiszámítható: jegyrendszer van, nem kell idegeskednem, hogy minek megy fel az ára, hogyan inflálódik a nyugdíjam. Minden magyar nyugdíjasnak javaslom, hogy menjen oda. Sőt, minden mozgásképes magyarnak javaslom.

A Heti Havasban eddig:



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2017. december 13. 20:03
2008. július 15. 19:33
a fenébe is, legalább ne írnád állandóan, hogy a "barátaid"! ;-/ tudod, hogy minden nickemmel egyet értek veled, de ha ide is bedobom egy versikémet, amit talán éppen erre az alkalomra gyűlölködtem össze a szegényes szókészletemből, vagyis ha a Turulnak csak egy tolla is meggörbül ezen aljas csirkefogók által, arra van viszont kezdeményezésem rímbe szedve(!), és akkor lehet innen kidobnak(?). pedig itt nem a politika miatt vagyok! (írtam)
de, hogy lásd, és lássák, - már több turulbontogatós fórumba bepottyant ez - mihez tartás végett, ha mégis baja esne annak:
---------
ha egy "spiró" (és regős p.) heccelődhet ily eszközökkel, akkor mi is, én is! és ez íródott az(ok) után, nem fordítva!
----
----
Vascipő a Dunára néz,
szomjus nyelvét ölti,
vágyakozva sohajtoz.
Segít rajta neonáci,
odasiet a "rajthoz".
Vasutasék kalapácsa,
no meg hozzá edzett kéz,
s kopasz csávó jót golfoz:
Erídj, ússz a gazdihoz!
---
---
bizonyára "elvetemült" sorok, de ha dőlne a Turul, lesznek a golf sportnak is hirtelen "barátai" valószínűleg szerintem...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását