2024. április 26. - Ervin

Susan Sarandonnak nem számít a korkülönbség

Sokan feltételezték már korábban, hogy Susan Sarandon régóta szerelmes a 32 évvel fiatalabb üzlettársába. A munkakapcsolatból szerelem lett. Mára pedig már a lánykérés is megtörtént.
2010. szeptember 10. péntek 10:19 - HírExtra
Régóta téma már, hogy Susan Sarandon szerelmes üzlettársába, a nála 32 évvel fiatalabb Jonathan Bricklinbe. Az utóbbi időben egyre többen látták őket, ahogy együtt utazgatnak, vacsoráznak. A napokban azt is bejelentették, hogy bekamerázzák a klubjukat, és így mutatják be életüket.

Ezután viszont már nem volt mit, tagadni, bevallották, hogy együtt vannak. Susasn Sarandon egyik ismerőse a National Enquirer-nek azt mondta, nem kételkedik abban, hogy Jonathan tényleg szereti a színésznőt. Véleménye szerint azonban a férfi inkább az anyját látja benne. Susan számára viszont hízelgő, hogy egy fiatal férfi udvarol neki.

Mint ismert, Susan Sarandon fél éve hagyta ott voltkedvesét, Tim Robbinst. Egyesek szerint már akkor is viszonyuk volt egymással.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását