2024. május 19. - Ivó, Milán

Távol a baj, ha ápolt a haj

Múlt héten majdnem hanyatt estek az emberek Erdélyi Mónika új, borzas hajkölteményétől, amin még a stáb fodrászai sem tudtak segíteni.
2010. augusztus 9. hétfő 09:50 - HírExtra
Attól, aki a tévében dolgozik jogosan várható el, hogy tökéletes sminben és frizurában jelenjen meg a képernyőn. Vannak esetek, amikor ez nem jön össze. Erre a legjobb példa Erdélyi Mónika esete; múlthéten négy napig mutatkozott félresikerült frizurájával. Ezzel kapcsolatban kérdezte a Bors Hajas Lászlót, aki a Reggeli műsorvezetőinek tartja rendben a hajkoronáját.

„Mónika hajával nem szeretnék foglalkozni, de általánosságban elmondhatom, hogy az nem a mi hibánk, ha a műsorvezetők nem tudnak beérni időben a stúdióba. Mi fodrászok hiába állunk készenlétben, ha már nincs idő beszárítani a frizurát” – osztotta meg véleményét Hajas.

Az egyik stábtag mesélte el a Borsnak azt a köztudott, és állandó beszédtémát adó tényt, miszerint Mónika is hasonló problémákat okoz késéseivel az RTL-klubnál.

„Móni képtelen időben érkezni, állandóan elkésik. Gyakran néhány perccel adás előtt toppan be a stúdióba, így esély sincs arra, hogy átöltözzön, megfésüljük és normálisan kisminkeljük” – mesélte panaszos munkatárs. Azt is megosztotta az újsággal, hogy a műsorvezetőnő nehezen fogadja el, hogy ő csak egy a hattagú műsorvezetői gárdából és elvárja, hogy mindenki csak hozzá alkalmazkodjon.

„Borzasztó természete van. Mindenkit rendreutasít, minden úgy van, ahogy ő akarja”– panaszolta sérelmeit a stábtag.

A Bors munkatársa kíváncsi volt Erdélyi Mónika véleményére is félresikerült frizurájával kapcsolatban, de a műsorvezetőnő nem volt hajlandó nyilatkozni erről, helyette Tibolya Kriszta, a Reggeli főszerkesztője vette védelmébe őt.

„ Soha nem volt még arra példa, hogy Mónika elkésett volna. Mindig időben érkezik, és pont ugyanannyi ideje van elkészülni, mint Ördög Nórának vagy Lilunak. Mónika igazi csapatjátékos, akit szeretnek a kollégái”– osztotta meg véleményét a Borssal határozottan a főszerkesztő.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását