2024. május 17. - Paszkál

Az RTL KLUB sztárja egyetért a döntéssel!

Peller Mariann nincs kiakadva, egyetért a döntéssel, de nagyon fog neki hiányozni az RTL KLUB.
2010. április 8. csütörtök 21:01 - Patai Zsuzsi
Ma délelőtt elsőként tette közzé a HírExtra, hogy az RTL KLUB-tól újabb vezető karakterek, műsorvezetők távoznak. Nevezetesen Horváth Évától és Peller Marianntól vált meg a csatorna.

Az RTL KLUB megerősítette a hírt, tehát igaz, hogy nem dolgozik többé a csatornánál a két csinos műsorvezetőnő. Indokokról nem adnak információt, csupán annyit, amit múlt héten Kolosi Péter is mondott; átszervezések vannak folyamatban, anyagilag és a műsor struktúrát tekintve is.

Peller Mariann a HírExtra kérdésére elmondta, hogy szomorú ugyan, de nincs kétségbeesve, több lábon áll, de azt csak a jóisten tudja mikor láthatjuk újra a képernyőn.

- Bármilyen furán hangzik, egyet értek a döntéssel! - kezdi Mariann. - A háttér információkról semmit nem tudok, indokként nekem is csak annyit mondtak, hogy gazdaságilag és a Reggeli struktúráját tekintve is változásokra van szükség, amibe én nem férek bele. A hónap végétől lép életbe az elbocsájtás, addig dolgozom.

- Másfél évig voltam az RTL KLUB-nál, ami hatalmas dolog, pláne, hogy főiskolásként kerültem oda. Egyáltalán nincs keserű szájízem. Imádom ezt és mindig is imádtam, a kollégáimat halálra fogom ölelgetni még ma az biztos! - mesélte nevetve Peller Mariann, aki hozzátette, hogy több lábon áll, nem aggódik, hogy nem lesz munkája, de egyelőre nem tudja mikor fogjuk újra látni bármelyik csatorna képernyőjén.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását