2024. június 2. - Kármen, Anita

Folytatódhat a Mónika-show?

Tegnap hajnali négy órakor magától ébredt fel Erdélyi Mónika, akinek legnagyobb félelme az volt, hogy a Reggeli műsorvezetőjeként elalszik első munkanapján. Talán az ettől való félelem, talán más volt az oka, erre nem került sor.
2010. május 11. kedd 13:59 - HírExtra
– Egész vasárnap online kapcsolatban voltam e heti műsorvezetőtársammal, Csonka Andrással, akit arra kértem, hogy hétfőn reggel fél ötkor csörögjön rám, de beállítottam a telefonomat is, sőt telefonos ébresztést is kértem – mesélte nevetve Erdélyi Mónika.

Erre semmi szükség nem volt, hiszen a műsorvezető nemcsak beért a stúdióba, hanem hiba nélkül vezette első reggeli műsorát, amiben nagy szerepe lehetett a Mónika-showban szerzett rutinjának.

– Ahogy Mónika viccesen fogalmazott, őt kilenc évig castingolták erre a feladatra. Nagyon profi volt – állította a Reggeli főszerkesztője, Tibolya Kriszta, akinek véleményére sokat ad a műsorvezető, akárcsak édesanyja és a barátai szavára is. – Egyedül a fórumozók hozzászólása nem érdekel, úgyhogy azokat el sem olvasom – mondta határozottan Mónika.

Bár nagyon örül új szerepének a műsorvezető, és semmi pénzért nem válna meg a Reggelitől, ha csatorna úgy döntene, szívesen visszamenne háziasszonynak a showba.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását