2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Legyen Ön Szorcsik Viki pasija!

Egyedül van? Társra vágyik? Emellett esetleg röpke hírnévre is szert kíván tenni? Itt a nagy lehetőség! Hajtson rá Szorcsik Vikire!
2010. augusztus 4. szerda 11:45 - HírExtra
Szorcsik Viki ismét feltűnik a TV2 képernyőjén, miután megszűnt a 10! című műsora és kiírták a Jóban Rosszban szappanoperából. De mit tehet egy kereskedelmi csatorna, ha a nézettségmérés szerint az emberek első blikkre értelmetlennek tűnő műsorokra kíváncsiak? A válasz bonyolultul hangzik, ám önmagában véve rendkívül egyszerű: indítanak egy társkereső műsort celebéknek!

A csatorna ősszel induló műsorában a Blikk információja szerint Majka, Kozsó, Zana József és szabó Zsófi mellett a Jóban Rosszban hajdani főnővére is párt keres. Az Édesnégyes című műsorban minden héten négy civil hódító harcol a híresség kegyeiért. Az utolsó, ötödik napon maga a híresség hívja vacsorára a legszimpatikusabbnak ítélt jelöltet, majd az újdonsült pár egy hosszú hétvégét tölt el kettesben, hogy kiderüljön, valóban egymásnak teremtették-e őket. Szorcsik Vikinek nem fog nehezére nem celebbel ismerkednie, hiszen a Megasztár Zsűritagja, Mester Tamás volt az egyetlen híres kapcsolata.

– Tavaly volt egy röpke szösszenetem Mester Tamással, azóta nincs senkim. Egyébként mindig is civil párjaim voltak, sosem szakmabelit választottam, és ezután se tervezem – árulta el Viki, aki már igen kilehet éhezve egy jó kis kapcsolatra.

– Lassan két éve vagyok szingli. Nagyon sok barátom van, akikkel jól érzem magam, járjuk a világot. De természetesen én is vágyok egy lelki társra, az igazi férfira, akivel családot alapíthatok –árulta el a szőkeség.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását