2024. április 30. - Katalin, Kitti

Majkának barátnő kell

Majka is párt keres a TV2 új műsorában. Az ősztől induló párkeresőben: Szabó Zsófi, Kozsó és Zana József mellett Majka is örülne, ha megtalálná az igazit.
2010. augusztus 2. hétfő 14:14 - HírExtra
Az egykori villalakó Majkának, a tapasztalatok alapján nem lesz nehéz kamerák előtt csajozni. Emellett a rapper körül mindig szemrevaló hölgyek mozogtak, tehát lehet esélye az Édesnégyes című műsorban is párra lelni.

Az ózdi rapper igazi „celebfogyasztó”, hiszen több ismert barátnője is volt: Kiss Ramóna, Fresh Viki, Debreczeni Zita és Zana Katica. Úgy néz ki, most szeretne újra civil barátnőt maga mellé.

„Négy hónapja szakítottunk Katicával azóta nem talált olyan lányt, akivel el tudnék képzelni egy komoly kapcsolatot. Igaz, most nem is nagyon keresek. Nem akarok belekapni futó kalandokba. Persze ha találkozom azzal a lánnyal, akibe újra szerelmes lehetek, nem fogom elkergetni” – árulta el Majoros Péter, azaz Majka.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását