2024. május 5. - Györgyi

Kamu casting a TV2-nél?

A Napló riportjából az derült ki, hogy a TV2-nél már április elején eldőlt, hogy Liptai Claudia lesz a Megasztár műsorvezetője. A kérdés csak az, hogy akkor miért tartottak még válogatásokat májusban? Horváth Éva és a többiek csak reklámnak kellettek?!
2010. augusztus 3. kedd 08:49 - HírExtra
A vasárnap esti Naplóból megtudhattuk, hogy miként választották ki Liptai Claudiát a Megasztár műsorvezetőjének. Keleti Andrea arról számolt be, hogy: „a készítők megnéztek a modelleket, szépségkirálynőket, színészeket és műsorvezetőket is. Több hónapos válogatás után döntöttek Claudia mellett”. Majd nem sokkal később hozzátette, hogy a döntés már korábban megszületett: „a Liptai–Tilla páros az évad utolsó Mr&Mrs-forgatásán csiszolódott össze teljesen. Odáig még volt egy-két lehetséges név a producerek fejében a műsorvezetői helyre, de amikor látták, hogy a páros milyen jól dolgozik együtt, döntöttek”.

Ha igaz a hír, miszerint áprilisban már eldőlt a műsorvezető kiléte, akkor vajon miért tartottak még válogatásokat májusban és júniusban? Azokban a hónapokban egymást váltották a hírek, hogy épp melyik celeb lehet az esélyes befutó. A jelentkezők között szerepelt: Horváth Éva, Czippán Anett, Zimány Linda, Szorcsik Viki, Szekeres Nóra, Szinetár Dóra, Kapócs Zsóka neve is. Az említettek többsége el is ismerte, hogy járt a csatornánál.

„Nem láttam a riportot, de meglep ez a dolog, ha igaz. A jelek szerint csak reklámnak kellettünk, de nem bánkódom, mert remek lehetőséget kaptam, így valószínűleg el sem tudtam volna vállalni az esetleges felkérést. Május végén, Zimány Lindával együtt voltunk bent a próbafelvételeken” – reagálta Horváth Éva az ügy kapcsán.

„Nem haragudhatok senkire, hiszen az én véleményem is az, a legalkalmasabb erre a posztra jelenleg Claudia. Fiatal vagyok, sokat kell még tanulnom, remélem, ha majd hasonló tapasztalatom lesz a pályán, mint Claudiának, eséllyel pályázom az ilyen feladatokra” – mondta Linda.

A TV2 szóvivője azzal védekezett, hogy csak a castingok után született döntés.
„Az anyag készítője a TV2 egyik legtapasztaltabb és leghitelesebb riportere még akkor is, ha ezúttal ellentmondás csúszott a Napló-riport összekötő szövegébe. A tény az, hogy a csatorna vezetősége jóval a műsorvezetői castingokat követően hozta meg a döntést, ki legyen a Megasztár 5 női műsorvezetője” – tette hozzá Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását