2024. május 17. - Paszkál

Majkának már nem volt jó

Majka szakított barátnőjével az egyik közösségi oldalon látható információ szerint. Az egykori villalakóból lett repper ezt el is ismerte.
2010. április 12. hétfő 11:43 - HírExtra
Majka elismerte a szakítást a Blikknek, ám a háttérről nem nyilatkozott. Csupán azt mondta: „Mindketten tudtuk, hogy ez már nem működik” – tette hozzá Majka.

Katicával több, mint két éve voltak együtt, 2007 őszén jöttek össze. Akkor a nyuszilány még külföldön dolgozott. Mikor a sajtó is felkapta, hogy Kata mivel is szerzi a betevőt, Majkát is megtalálták ezzel, s számtalan támadás érte. Ám úgy tűnt, szerelmük világraszóló és legyőzi a rosszakarókat. Majka ettől függetlenül elérte, hogy Kata ne go-gozzon tovább, és térjen vissza Magyarországra. Sőt, a szerelmesek össze is költöztek.

„Már régóta gondolkoztam azon, hogy abbahagyom ezt munkát, de hát nekem is élni kell valamiből. Arra gondoltam, hogy talán egy itthoni kaszinóban folytatom, de az élet másképpen hozta. Peti pókerklubjában kötöttem ki, én osztom a lapokat a férfiaknak és időnként a betérő nőknek is. Peti nagyon örült a döntésemnek, és segített megismertetni velem a kártyajátékokat” – nyilatkozta a Blikknek korábban Katica.

Hiába volt az összhang tökéletes, ez lassan megváltozott. A romantikus utazásoknak Párizsba és Horvátországba, valamint a születésnapi meglepetésbulik ideig óráig tartották a szerelmet a párban, végül eljött a keserű szakítás.

Majka az egyik közösségi portál üzenőfalára ezt a bejegyzést írta ki. „Péter kapcsolata véget ért. Mostantól egyedülálló” – olvasható a honlapon.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását