2024. május 4. - Mónika, Flórián

Majka: "Nem tudnék mit kezdeni egy idiótával!"

A szószátyár fenegyerek Majka, és az Irigy Hónaljmirigy poéngyárosa, Sipos Tomi mesélte el, hogy hogyan ismerkedik a gyengébbik nemmel. Az önjelölt Casanováknak méltó tanulmány lehet: add önmagad!
2010. június 13. vasárnap 16:56 - Tamási Ágnes Anna
Hogy szoktad felcsípni a lányokat?

Sipos Tamás: Igazából amíg nem volt párkapcsolatom, mindig a helyzet adta meg, hogy hogyan szólítottam le a kiszemelt lányt, szóval mindig az adott szituációból indultam ki. Egyébként nem jut most eszembe egyetlen poénos töltetű „csajfelszedős” sztori. Biztos volt már olyan, hogy vicces volt a szituáció, de most valahogy nem emlékszem rá!

Majka: Sehogy! Én nem vagyok ilyen csajozós, bármennyire is úgy tűnik. Csak olyan nőkkel kezdek igazából, akiken látom azt, hogy lehet a dologból valami. Az egyáltalán nem jellemző rám, hogy előre kigondolt szöveggel odamegyek valakihez!

Van kedvenc „csajozós dumád”?

S.T.: Soha nem volt „csajozós dumám”, hála az Istennek! Mindig tudtam hozni a formám!
M: Nincs olyan, hogy csajozós duma, olyan csak a béna gyerekeknek van! Én nem ezek közé tartozok!

Mi az amit megnézel egy lányon először?


S.T.: Én teljes mértékben arcpárti vagyok, és csak utána nézem az összhatást. Viszont a kisugárzás is egy nagyon lényeges számomra, valamint a belső értékek is fontosak, szeretem, ha valakivel jókat lehet beszélgetni.

M: Attól függ, hogy mi jó rajta! Ha a feje szép, akkor a fejét, az arcát, ha a melle, akkor természetesen a mellét, ha a lába, akkor a lábát, vagy épp a fenekét, szóval tényleg azt nézem meg egy csajszin először, ami jó rajta! Persze fontos a személyisége is, mert nem tudnék mit kezdeni egy idiótával! Fontos, hogy egy nővel lehessen nevetni, és beszélgetni!

Hiszel abban, hogy van olyan, hogy szerelem első látásra?

S.T.: Természetesen, abszolút, teljes mértékben hiszek benne, és a mostani párommal is így volt! Megláttam és beleszerettem.

M: Olyan nincs, hogy szerelem első látásra! Mert most mibe szeretsz bele? Abba, hogy-hogy néz ki az illető? A külső alapján meg lehet kívánni valakit, és utána meg vagy kialakul valami, vagy nem! De olyan biztos nincs, hogy valakit meglátsz, és megszereted!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását