2024. május 17. - Paszkál

Majka és a pornós

Szemtanúk szerint Majka és a szexipar egyik alkalmazottja együtt tűnt fel egy szállodai szobában – legalábbis ezt állítják szemtanuk.
2010. június 10. csütörtök 09:55 - HírExtra
A 228 felnőttfilmet jegyző Mandy Bright álítólag Majkával kavart egy szállodában. A fenegyerek egy négycsillagos hajdúszoboszlói szállodába jelentkezett be kedden a hölggyel. Ha ez nem tette volna egyértelművé a kapcsolatukat, a hotel wellness-részlegében bemutatott magánszámuk kétséget sem hagyott felőle.

A rapper korábban is előszeretettel választott partnert a testükből élő lányok közül. A Való- Világ-villában a Pornó Oscar-díjas Maya Golddal csalta meg akkori kedvesét, Zsanettet. Később nagy szerelme, Kiss Ramóna azért szakított vele, mert félrelépett az aktmodell Spitz Tündével. Utolsó nyilvánosság előtt vállalt párja, Zana Katica is formás idomaival keresi a kenyeret, ő sztriptíztáncos.

Új kedvese mellett azonban elsőáldozó lánykáknak tűnnek az elődök: a Kóti Mónikaként anyakönyvezett, 32 éves Mandy a pornószakma élmunkása, hivatásának legszorgosabb képviselője. 2001 óta tartó felnőttfilmes karrierje során 228 moziban kamatoztatta adottságait, és rendezőként is próbálgatja szárnyait. Kovi, a pornópápa kellemes emlékeket őriz róla.

„Sokszor dolgoztam vele, vérprofi, kiválóan dolgozik. Első filmünket a Balatonon, egy vitorláson forgattuk, ahol majdnem összevesztünk, de később nagyon jó kapcsolat alakult ki köztünk” – mondta Kovi a Borsnak.

Bár a szoboszlói szállodában a személyzet és a vendégek is látták a párt, Majka tagadta, hogy közeli kapcsolatban van Mandyvel.

„Régóta ismerjük egymást, de nem vagyunk együtt, csak a szállodában futottunk össze” – állította az ózdi fiú.

Szavait cáfolják a szemtanúk, akik szerint a medence mesterséges szigetén, a népes közönséggel nem törődve nyalták-falták egymást, majd közösen távoztak második emeleti szobájukba. Onnan csak másnap délután dugták ki az orrukat, hogy együtt ebédeljenek.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását