2024. április 20. - Tivadar

Égő! Lángok martaléka lett Damu Roland haja

Sérója elvesztésével végződött a családi kerti bográcsozás Damu Rolandéknál. A súlyos hajveszteséget leszámítva sérülés nélkül úszta meg a minapi balesetet a Jóban rosszban maffiózója.
2010. július 22. csütörtök 12:46 - Király Lilla
– Úgy nézek ki mint egy tekebábu! – panaszkodott a Borsnak Damu Roland, a színész, aki a névnapja alkalmából rendezett családi ebéden járt pórul.

– Vörösboros marhapörköltet főztünk bográcsban, de kicsit elszámoltuk a húsmennyiséget, így rám hárult a nemes feladat, hogy átöntsem egy nagyobb edénybe a kaját. A leesett fakanál után nyúltam, de sajnos túl közel hajoltam a tűzhöz, és meggyulladt a hajam. Először nem is tudtam, mi történt, csak azt éreztem, hogy hirtelen elönti a fejemet a forróság, amitől nagyon megijedtem. Szerencsére a menyasszonyom gyorsan észbe kapott, és – mivel más nem volt a közelben – egy üveg pezsgővel eloltotta a fejemen keletkezett tüzet. A leégett hajam elviselhetetlen szagot árasztott, ezért a megmaradt tincseket le kellett nyírni – mesélte Roland, aki a történtek ellenére egész gyorsan megbarátkozott új külsejével.

– Kopasz lettem, a szempillám megpörkölődött, de a lényeg az, hogy megúsztam égési sérülések nélkül. A hajam úgyis kinő néhány hét múlva, legalább nincs melegem – tréfálkozott Roland, akinek tar fejét a tévénézők valószínűleg nem láthatják. A nyári szünet miatt ugyanis még hat hétig nem forgat, így a sorozat Várnagy Elődjének frizuráját nem befolyásolja Roland tüzes kalandja.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását