2024. április 29. - Péter

MSZP: Jávor lépjen vissza

A fővárosi MSZP azt kéri az LMP vezetésétől, hogy Jávor Benedek főpolgármester-jelölt lépjen vissza Tarlós István, a Fidesz jelöltje javára és ezzel tegye lehetővé, hogy a választók "tisztán és világosan választhassanak" az alternatívák között.
2010. július 12. hétfő 15:23 - HírExtra
Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi kampányfőnöke hétfői sajtótájékoztatóján kérésüket azzal indokolta: Jávor Benedek és a kampányfőnöke is beszélt arról, hogy elkerülhetetlen Tarlós István győzelme a fővárosban az őszi önkormányzati választásokon.

Hozzátette: sajnálja, hogy az LMP nem tette lehetővé az összefogást a Budapesten, de azt kéri, tegyék lehetővé, hogy "legyen más a matematika", mert minden szavazat, ami majd az LMP-re megy, valójában Tarlós Istvánt és a Fideszt támogatja. Egy egyfordulós önkormányzati választáson minden szavazat számít - jelentette ki.

Kérdésre válaszolva közölte, tudomásul vették, hogy az LMP önálló jelöltet indít, de azt nehezen tudják tudomásul venni, hogy ők maguk sem hisznek a sikerükben. Azt kérte az LMP-től, hogy ne csapja be a választókat.

Arra a felvetésre, hogy az LMP egyszerűen csak reális, amikor azt mondja, hogy várhatóan Tarlós István vezeti majd Budapestet, Molnár Zsolt úgy válaszolt: nem baj, ha az LMP így gondolja, csak akkor felesleges főpolgármester-jelöltet állítaniuk.

A kampányfőnök hangsúlyozta: minden budapesti szocialista azért dolgozik, hogy Horváth Csaba legyen a főpolgármester.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását