2024. május 23. - Dezső

Sárkányhajó versenyen jótékonykodtak a sztárok

A fővárosban számos helyen felbukkantak óriási piros gömbök, de sokáig senki sem tudta, mi okból. A nyomok a Lágymányosi hídnál található Kopaszi gátra vezettek, ahol különleges sportágban, sárkányhajózásban mérték össze tudásukat a hírességek.
2010. június 11. péntek 12:20 - HírExtra
Nagyszabású adománygyűjtés

Az Accor Services új neve: Edenred.
Az Accor csoport, a hotel és az utalványos üzletág már korábban bejelentett szétválása kapcsán az Accor Services nevét is megváltoztatta: a vállalat új neve mától Edenred.

Az Accor Services a világon piacvezető szolgáltatóként 40 országban van jelen a jól ismert Ticket Restaurant márka mellett további 30 termékkel.

Naponta 33 millió felhasználó és 500.000 vállalati ügyfél veszi igénybe utalvány és kártya alapú szolgáltatásait. 2009-ben a vállalat árbevétele elérte a 12,4 milliárd eurót.

Az Accor Services Magyarországon piacvezetőként szolgáltatásaival 1993 óta van jelen az utalványszolgáltatók között. 16.000 vállalati ügyfelének az adómegtakarításokat eredményező megoldások teljes skáláját kínálja.
A napokban nevet változtató piacvezető utalványszolgáltató nagyszabású adománygyűjtést indított az árvízkárosultak javára. Maga a kezdeményező Edenred 2 millió forintot ajánlott fel, amihez egy héten keresztül bárki hozzátehet akkora összeget, amennyit pénztárcája és adakozó kedve megenged. Az adománygyűjtésre számos hazai híresség hívta fel a figyelmet, méghozzá úgy, hogy egy-egy sárkányhajóban épp a vízzel kellett megküzdeniük.

Tilla, Demcsák Zsuzsa, Joshi Bharat, Gombos Edina, Némedi Marcsi, Váczi Gergő, Katus Attila, Molnár Andrea, Dombovári Vanda, Varga Viktor, Végvári Eszter, Csikó Szabi, Czanik Balázs, Kis Hegedűs Réka, Balogh Gábor, Kiss Orsi, Skrapsits Erik, Freire Szilvi, Ullmann Ottó, Roy és Ádám, az FTC ifi vízilabda csapata, valamint az Edenred dolgozói szálltak hajóra a nemes cél érdekében. Kezdetben itták a tréner szavait, és összpontosítottak a mozdulataira, de mindnyájan hamar belejöttek az elméleti sárkányhajózásba, így amikor vízre szálltak, már remekül ment a közös munka.

Sérülten is vállalták a megmérettetést

„Imádok mindenféle mozgást, és ebben a nagy melegben különösen jól esett evezni. Persze mindenekelőtt az a fontos, hogy segítsünk az árvízkárosultakon, így aki megteheti, szánjon valamilyen összeget a jótékonykodásra! A legapróbb adományokra is óriási szükségük van azoknak, akiknek el kellett hagyniuk a házaikat az árvíz miatt” – mondta el Katus Attila.



Új ambíciók
Edenred néven nem csak a vállalat neve születik újjá, hanem a válság ellenére a vállalatcsoA böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. port szeretné megerősíteni világelső pozícióját és innovatív megoldásaival biztosítani az ügyfeleiknek “az egyszerűbb életet” mint ahogy ez az új cégnévben meg is jelenik.

“Ma már nem elég az, ha a cégünk csak a hagyományos papír alapú juttatások, utalványok gyártásában gondolkodik - mondta el Balázs Krisztián az Edenred Kft. marketing igazgatója - Célunk a partnereink teljekörű kiszolgálása, a béren kívüli juttatásokhoz kapcsolódó terhek teljes körű átvállalása.”

Ennek kapcsán vezette be a cég saját Cafeteria programját, amely a juttatásokhoz kapcsolódó adminisztratív terheket hivatott csökkenteni, illetve 2010-ben dobta piacra a Ticket Restaurant kártya alapú melegétel juttatását amely a bankkártyák kényelmét és az utalványok előnyeit ötvözi.
Dombovári Vanda a nemes cél miatt szívesen látogatott a rendezvényre, ám mivel nemrégiben biciklis balesetet szenvedett, és a térdei még mindig be vannak kötve, így nem akart vízre szállni. Ám a többiek unszolása, és a tréner vízhatlan kötése meggyőzte arról, hogy nem szabad kimaradnia a remek versenyből.

Skrapsits Erik gerincsérve miatt ódzkodott a sporttól, de végül ő is részt tudott venni a megmérettetésen. A sárkányhajón ugyanis lennie kell egy dobosnak, aki veri az ütemet, és ezt a posztot Erik kiválóan betöltötte. Ullmann Ottó, a Jóban Rosszban új polgármestere pedig vállsérülésével küzd, ám ez nem akadályozta abban, hogy részt vegyen a versenyen.

„Elsősorban az autókért és a motorokért rajongok, de a vízi járműveket is szeretem, így egyértelmű volt számomra, hogy kipróbálom a sárkányhajót, főként, ha ezzel segíthetek is. A vállam azonban gyakran kiugrik a helyéről, és az evezés nem tett jót neki, ennek ellenére nagyon élveztem. Erős egységet alkottunk a csapatunkkal, így jól siklott a hajónk a vízen. Talán ez a megoldás az árvízkárosultak problémájára is. Össze kell fogni, és akkor sikerül újjáépíteni azt, amit a víz sajnos szétrombolt” – mondja Ullmann Ottó.

Segítsen ön is!

Jótékonysági felajánlását mindenki megteheti 10405004-00026547-00000000 bankszámlaszámon (A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni:"2010. árvíz"), illetve további információkat találhatnak az eseményről a www.accorservices.hu weboldalon. A gyűjtés június 14-éig tart, és az összeg a Magyar Vöröskereszt által jut el a rászorulókhoz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását