2024. április 29. - Péter

Benkő Dániel nő

Műsorvezetőnőként bontogatja Benkő Dániel szárnyait a héten a Csak csajok adásában. A mókás lantos úgy érzi, tökéletesen alakítja a nőt a gyengébbik nemnek szóló reggeli műsorban.
2010. június 3. csütörtök 11:56 - HírExtra
" Nőként és egyben az évszázad műsorvezetőjeként is bemutatkoztam a Csak csajokban. Annyira profi vagyok, hogy minden percet izgalommal töltök meg "– nyilatkozta Benkő, kerülve a szerénység látszatát is. " Az a célom, hogy a nézők kizárják a külvilágot, és azt gondolják: milyen remek társaság ez a szakállas asszonyság!"

Az öntudatos zenész szerint nagyszerű teljesítménye világossá tette: bármilyen tévés feladatot képes megoldani.

"Lilu mellett igazi nőtársnak éreztem magam, ő egy pompázatos hölgy, hamar egy hullámhosszra került velem. Szerintem nálam jobban senki sem ért a nők nyelvén, és ezt ők is érzik. Azért vállaltam el ezt a feladatot, mert nemcsak világhírű lant- és gitárművész, hanem Magyarország legnagyobb celebje is én vagyok, és van még mondanivalóm."

"Új iskolát akarok teremteni, megmutatva, miként lehet élettel megtölteni egy órát, közben szeretetet árasztva magunk körül. Már ezért a pár napért is megérte műsorvezetőnek állnom, mert minden pillanatát élvezem. A világ a lábam előtt hever, várom a következő tévés kihívást "– nyilatkozta a lantos a Borsnak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását