2024. április 26. - Ervin

Benkő széklete...!

Az RTL KLUB Vacsoracsata című főzőshow-jában ma este a Kasza testvérek nem csak ének, gasztronómiai profizmusukat is bizonyíthatják. A kanos lantos, Benkő Dániel emellé pontos kórképet ad emésztőrendszere működéséről.
2010. április 9. péntek 12:30 - HírExtra
Ezen a héten Fésűs Nelly, az ex-Benkő menyasszony Edit, Kasza Tibor és Benkő Dániel ragadnak fakanalat a Vacsoracsatában.

A hét befejző vacsoráját Kasza Tibi, a Crystal együttes frontembere tudhatja magáénak, ám nem új neki a szakács szerep, egyszer már főzőtt a kamerák előtt. A házigazda ezúttal nagyobb figyelmet szentelt a desszertnek, hiszen az első alkalommal a Vacsoracsatában ezen bukott meg a menüsor. Sikerét bebiztosította: testvérét, Gábort kérte meg, hogy segédkezzen a totra elkészítésében.

Kasza Tibort énekesi karrierje mellett jó ideje a fotózás is foglalkoztatja, éppen ezért nem hagyhatta ki, hogy megmutassa új fotóstúdióját. Tibi már rutinosabban és magabiztosan dolgozott a konyhában, és a welcome drinkről sem feledkezett el.

A kanos lantos, Benkő most is hű volt önmagához és egy táskányi borral érkezett, amely mellé jó dal is dukál; előkapta csodaszerszámát és Fésűs Nellyvel közösen előadtak egy dalt.
Benkő a leves tálalása előtt azonban nem bírta magában tartani azt a kihagyhatatlanul fontos információt, miszerint Edit és Nelly levese mennyire jót tett a székletének és belső szerveinek. Tibi persze a desszert miatt izgult leginkább, de félelme végül elszállt, hiszen mindenki elégedett volt az ételekkel, beleértve a tortát is, amivel nem sült fel, mint az előző alkalommal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását