2024. május 20. - Bernát, Felícia

Rasszista plakátért munka jár!

A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) munkát szerzett annak a romának, aki a párt rasszistának és romaellenesnek minősített óriásplakátján szerepel. Lukác Bart, az óriásplakáton szereplő férfi újságíróknak azt mondta: ha tudta volna miről van szó, pénzt kért volna a plakáton való szerepléséért, vagy esetleg valami munkahelyet.
2010. május 10. hétfő 21:32 - HírExtra
Dusan Strauss, az SNS szóvivője hétfőn közölte: pénzt nem akartak adni, mivel az ellentétes a párt programjával. "Nem akarjuk fenntartani azokat, akik nem akarnak dolgozni. Azt akarjuk, hogy ne lehessen visszaélni a szociális rendszerrel. A pénz nincs ingyen. Ezért munkát találtunk Lukác Bartnak" - jelentette ki a szóvivő.

Értesülések szerint fizikai munkáról van szó, de nem közölték, hogy pontosan milyenről.

Mint ismeretes, a roma kinézetű férfi – aki Anna Belousovová, az SNS első alelnöke szerint szlovák nemzetiségű – a párt nagy vihart kavaró óriásplakátján szerepel, alatta pedig a "Hogy ne etessük azokat, akik nem akarnak dolgozni" felirat olvasható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását