2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kiszel tízes skálán tíz pontosnak tartja magát

Érdekes, provokatív kérdéseket tettünk fel a dekoratív médiaszemélyiségnek. Kiderül, hogy ő egy szerény, alázatos nő, aki nem csak okos, hanem gyönyörű is. Saját maga bevallása szerint egészen biztosan.
2010. május 1. szombat 15:44 - Győry S. József
Te egy ismert celebritás vagy, egy igazi "hazai termék". Mit gondolsz? Az emberek miért kíváncsiak rád?

Úgy érzem, hogy titokzatos, megfejthetetlen nő vagyok, amit roppant érdekesnek találnak az emberek. Talán szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a különleges személyiségem is felkeltheti az emberek érdeklődését.

Ezen kívül sok mindent csinálok, én nem vagyok egy olyan celebritás, aki nem csinál semmit, csak van. Nekem nincsenek sztárallűrjeim, én mindenkivel szóba állok. Újságíró, műsorvezető, producer lennék. Az exkluzív falinaptáromat már 9. éve adom ki, ami szép számmal fogy.

Milyen nőnek tartod magadat? Romantikusnak? Szexinek? Céltudatosnak?

Nagyon jellemzőek rám ezek a tulajdonságok, de főként romantikus, érzelmes nőnek tartom magamat. Nálam az érzelmek dominálnak, az én értékrendemben a szeretet, a jóság, és mások segítése a legfontosabb. Azt mondom, más értékek is vannak, mint a pénz. A férfiakat kellene megkérdezni arról, hogy szexis vagyok-e, de általában annak szoktak tartani.

Mennyire tartod ostobának az embereket?

Hát nem? Hát nem…ööö…nem mondanám, hogy ostobák lennének az emberek, inkább azt mondanám, hogy megvezethetőek. Vannak olyan emberek, akik befolyásolhatóak. Van olyan ember, akit lehet manipulálni akár politika, vagy egy reklám által. Sok ember hiszékeny, mindent elhisz, ami a televízióban, újságokban megjelenik. Tehát nem ostobának, hanem tudatlannak, megvezethetőnek, manipulálhatónak nevezném őket.

Te mennyire vagy manipulálható?

Nem nevezném magamat annak, sem hipnózissal, vagy ilyen hülyeségekkel nem lehet befolyásolni. Nekem van egy értékrendem, van egy utam, és elég céltudatos vagyok. Emellett mindenkiben a jót látom, a szeretet vezérel.

Egy tízes skálán hányasra osztályoznád magadat?

Ha azt mondanám hogy tíz, akkor úgy gondolnák rólam, hogy nagyképű vagyok. Ha egyest adnék magamnak, akkor pedig nagyon kishitű lennék.

Esetleg a kettő között? Öt?

Az nem jó, hiszen én nem vagyok középszerű, úgy gondolom, hogy ezt te is tudod, nyilván ezért hívtál fel. Az ötös semmiképp, ha muszáj választanom, akkor természetesen a tízest választanám. Persze ez relatív, szubjektív dolog. Én szépségversenyeken zsűrizem, ezért is tudom ezt. Kinek a pap, kinek a papné.

Részlet Tünde honlapjáról
Televíziós műsorvezető, szerkesztő, producer, újságíró, színésznő, fotómodell, szexszimbólum és boldog édesanya. 1993. óta MÚOSZ tag. Számára a családja és a hivatása a legfontosabb.
Szerénynek tartod magadat?

Persze, abszolút. Én nem játszom meg magamat, nem vagyok nagyképű sem. Szerény és alázatos vagyok, ez nagyon fontos. Én mindenkivel szóba állok. Fölöslegesen a pénzt sem szórom, inkább támogatom a beteg gyerekeket.

Műsorvezetőnek, újságírónak, színésznek tartod inkább magadat? Te egy polihisztor lennél?

Én szerkesztő, műsorvezető, újságíró, producer, üzletasszony vagyok. Nem vagyok énekes, habár volt egy klipem, de ezt paródiának szántuk. Azt szerettük volna elérni, hogy minél többen letöltsék, és meghallgassák a számot. Vagy nagyon jót, vagy nagyon rosszat kell csinálni. Színésznek sem tartom magamat, bár kaptam nem egy felkérést.

Szereted sokkolni az embereket?

Persze, természetesen. Ha az ember érdekes akar lenni, nem árt egy kis polgárpukkasztás.

Ez nem befolyásolás valamilyen szinten?

Nem, ez nem az. Csak hát a mai világban elég tág a piac, élni és élni hagyni. Én nem az adófizetők pénzéből élek. Azt hogy én mit csinálok, ahhoz meg senkinek sincsen semmi köze.

Mit gondolsz azokról a celebekről, akik nem csinálnak semmit, de sztárnak képzelik magukat?


Tudom, kire gondolsz. (Nevet) Nem irigylem őket, az ő sztárságuk ideig-óráig tart. Én nem szeretnék kiszolgáltatott helyzetbe kerülni, én saját magamnak teremtettem meg a körülményeimet. Becsületesen dolgozom és élek, nevelem és eltartom a kislányomat. Van olyan celeb, aki a férjén keresztül lett ismert és ő valóban nem csinált semmit. Én nem irigylem, nem cserélnék vele.

Az emberek miért foglalkoznak ezekkel a semmittevőkkel?

Nem tudom, az emberektől kellene megkérdezni.

Tudom, nagyon nehéz elképzelni: de ha egyszer nem lennének kíváncsiak rád az emberek, mit csinálnál?

Nekem ezermillió ötletem van, biztos hogy nem esnék kétségbe. De erről ne is beszéljünk, egyelőre kíváncsiak rám az emberek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Tojásránotta
2010. július 29. 14:28
Ezt az állatot!!!
Tiszta készen van..:S:D:D:D
Nem értette a kérdést kedves Tünci-münci: Mit gondolsz azokról a celebekről, akik nem csinálnak semmit, de sztárnak képzelik magukat?
Erre Ő: Tudom kire gondolsz...haha
Rád Te nagymellű..:D
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását