2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kemény munka kell

Bár David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol labdarúgója elvitathatatlanul divat és a tündöklés egyik nemzetközi szimbóluma, ő maga mégis azt reméli, hogy leginkább úgy fognak majd rá emlékezni, mint olyan valakire, aki mindig keményen megdolgozott a sik
2008. december 4. csütörtök 11:47 - Hírextra
"Mindig is arra törekedtem, hogy az eltökélt munka jusson rólam az emberek eszébe. Úgy gondolom, mindent megtettem azért edzésen és mérkőzésen, hogy sikeres legyek" - nyilatkozott egy aucklandi sajtótájékoztatón a középpályás, aki külön kiemelte: a Manchester United, a Real Madrid és jelenlegi csapata eredményességéért is mindig maximális odaadással küzdött.

Az LA Galaxy szombaton bemutató mérkőzésen lép pályára Új-Zélandon egy óceániai válogatott ellen, melyben szerepel majd többek között a Manchester Unitedet is megjárt ausztrál Mark Bosnich és a korábbi francia válogatott Christian Karembeu is.

A 33 éves Beckham tavaly öt évre szóló megállapodást kötött az amerikai klubbal, amelyben ez idő alatt 250 millió dollárt keres. A 107-szeres válogatott futballista igyekszik folyamatosan jó formában maradni, ezért is szerepel majd az AC Milanban az amerikai holtszezonban. Továbbra is célja, hogy pályára léphessen az angol válogatottban, amelyben mostanáig 107 alkalommal játszhatott.

Amennyiben Fabio Capello szövetségi kapitány számít rá, már a legközelebbi fellépése alkalmával utoléri a mezőnyjátékosok között angol csúcstartónak számító Bobby Moore-t. Az ország abszolút válogatottsági rekorderét, Peters Shiltont azonban csak rendszeres meghívóval lenne esélye befogni, a kapus ugyanis 125 alkalommal volt tagja a nemzeti csapatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását