2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Videó! Kiszel Tünde legújabb pasija

Egy buliban találkoztunk Kiszel Tündével, aki új párjával, Károllyal érkezett. A botrányhősnő szíves-örömest mesélt épp kibontakozóban lévő kapcsolatukról, és megismerkedésük első pillanatairól.
2010. március 16. kedd 17:08 - HírExtra
Kiszel azt is elárulta, hogy már több hónapja az ismerkedési szakaszban vannak Karcsival, akivel minden buliba összeöltözve érkeznek: ezúttal a lila szín volt a nyerő a párnál.

Mostanság sűrűn látjuk együtt Kiszelt Tündét és Karcsit. "A kapcsolatunk egyre komolyabb. Most az ismerkedési szakaszban vagyunk, Karcsi nagyon kedves és figyelmes. Már 2-3 hónapja ismerkedünk komolyan, és először egy baráti társaságban mutattak be minket egymásnak.

Ez körülbelül fél éve történt, és azonnal szimpatikus lett nekem. Akkor még csak barátok lettünk, és csak mos jöttünk komolyabban össze!" - meséli a tabutv.hu riporterének a szőke szépség.

"Nagyon jól érezzük magunkat együtt. El szoktuk menni játszóházba Donatellával, jókat beszélgetünk, étterembe járunk, kirándulunk... Donatella is teljesen elfogadta Karcsit, nagyon megkedvelték egymást. Karcsi vett neki gumicukrot, üdítőt és ropit is, megtalálták a közös hangot!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Kiszel Tünde.

Tünde előszeretettel szokta lecserélni a partnereit, kíváncsiak vagyunk, hogy most meddig bírja az együttlétet az "álompár".

Itt tekinthetik meg az új "prédát"

Forrás: Tabu Tv/Hirextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását