2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Videó! Szabó Győző hazudott?

A népszerű színészről több újság is megírtra, hogy hosszú együttélés után most végre hivatalosan is pontot tesz házasságának végére, és beadja a válókeresetet.
2010. április 2. péntek 10:12 - HírExtra
Az internetes sztártévé most erről kérdezte Szabó Győzőt, aki olyannyira felháborodott a történteken, hogy csak néhány szóban olt hajlandó kommentálni az esetet.

Mindenesetre az kiderült, hogy Győző szerint a leírtakból minden szó hazugság volt, és egyelőre papíron biztosan nem fog válni!

Szabó Győző egy percig sem titkolta, hogy megromlott a kapcsolata volt párjával, viszont kislányuk miatt nem szeretné ráerőltetni a válási procedúrát. Ennek ellenére több újság is megírta, hogy a színész mégis válópert indít. Győző, hogy van ez?"

"Ebből semmi sem igaz. Azt, hogy rászántam volna-e magam, azt csak én tudhatom, de nem tettem. Előbb-utóbb nyilván el kell majd intézni azt is, de nem a nagy nyilvánosság előtt fogom intézni, hiszen a magánéletem az enyém!" - meséli a tabutv.hu riporterének a népszerű színész, akit nagyon zavarnak a róla megjelenő valótlan cikkek.

"A megjelent cikken nagyon felbosszantottam magam, az tőlem teljesen függetlenül jött ki! Ha mégis beadnám majd a válókeresetet, akkor nem fogok felhívni senkit.

Szép csendben fogom elintézni, hiszen nem csinálok semmit a nyilvánosság előtt. Ezúton is üzenem mindenkinek, hogy nem kell ezzel foglalkozni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Szabó Győző.

Győző, te egy igazi gavallér vagy!

Itt tanulhatnak a tapintatosság atyjától.
Forrás: Tabu Tv/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását