2024. május 5. - Györgyi

Videó! Fásy Ádám: Zsülike híresebb, mint én!

Fásy Ádámot aligha kell bemutatni bárkinek is, de úgy tűnik, hogy most kislány is a papáéhoz hasonló karrierre készül. Fásy Zsülike magántanulóként jár iskolába, mellette fellépésekre jár, próbál, és egyre népszerűbb lesz.
2010. március 30. kedd 10:25 - HírExtra
Ádám a legkomolyabban állítja, hogy kislánya már lassacskán nála is népszerűbb: állítólag tömegével vonzza az embereket a fellépésekre.

"A Zsülike az híresebb szerintem, mint én. Inkább Ő sztárol engem, hiszen ugyanannyi a rajongótábora, mint nekünk!" - meséli a tabutv.hu riporterének Fásy Ádám, aki elárulta, hogy Zsülike jelenleg magántanulóként jár iskolába, mivel a zenével kapcsolatos teendői miatt nem tudna teljes értékű, nappali tagozatos diák lenni.

"Most végzi egy év alatt a hatodikat és a hetediket. Nagyon szeret tanulni, és jövőre a nyolcadik és a kilencedik osztályt akarja elvégezni. Ezek után pedig komoly tervei vannak: megy ki Amerikába, és kinn akar lenni két évet!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Fásy Ádám, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel beszélgettünk. És hogy Zsülike miért szeretne orvos lenni? A videóból kiderül!

Hajrá-hajrá Zsülike! Mi csak ennyit tudunk mondani. Többet nem is akarunk.

Zsülike: itt!

Forrás: Tabu Tv/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását