2024. május 5. - Györgyi

Túl sokat káromkodik Fábry

Az ORTT vizsgálja Fábry Sándor sorozatos káromkodásait.
2010. február 1. hétfő 10:09 - HírExtra
Az ORTT azért kezdett vizsgálódni az RTL Klub showműsorának vezetője után, mert Fábry Sándor túl sokat káromkodik. A durva beszólásokkal poénokra törekedő Fábry eddig sem fogta vissza szabadszájúságát, ám a médiahatóság eddig nem büntetett.

A január 14-i szitokáradata azonban már túl sok volt: az ORTT egyhangú szavazással döntötte el, hogy a paraszt pi..a és a pénzes ge.i kifejezés miatt hatósági ellenőrzést rendel el. A jelek szerint Fábryt ez nem rémisztette meg, mert a múlt csütörtöki adásban éppoly keresetlen szavakkal cifrázta monológját, mint korábban.

„Csúnya beszéd miatt érkezett hozzánk panasz, méghozzá a kiskorúakra vonatkozó rendelkezés megsértésével kapcsolatban. Ezért most hatósági ellenőrzést rendeltünk el, részletesen megvizsgáljuk az ominózus adást, és a következőknek is nagyobb figyelmet szentelünk. Az eljárás vége pénzbírság lehet” – mondta a Borsnak Szalai Annamária, az ORTT fideszes delegáltja.

Az eddig sem volt titok, hogy Fábry meglehetősen öntörvényű humorista. Több mint egy évtizede fűszerezi az Esti Showdert szaftos káromkodásokkal, olykor kocsisokat is megszégyenítő tirádákkal anélkül, hogy bárki is jobb belátásra bírhatta volna.

„Nem gondoljuk, hogy Sándor túl sokat káromkodik, akkor már finomítottunk volna a megszólalásain, mielőtt adásba kerültek. Szerintem Fábry Sándornak kifejezetten erénye, hogy hétköznapi emberként viselkedik, nem mesterkélt showmanként, ezért szeretik a nézők” – kezdte Kovács Kristóf, a műsor producere.

„A produkciónál senki sem szól bele, hogy mit hogyan mond és tesz az Esti Showder házigazdája, aki egyébként az elmúlt tizenkét év alatt a megszokott stílusban vezette a műsort. Most sem fogunk ezen változtatni. Eddig sem büntetett meg minket az ORTT, azt gondolom, most sem fog” – nyilatkozta Kovács.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bagi
2010. február 1. 11:20
Persze, hogy nem fogják megbüntetni, elvégre bármennyire is trágár, alpári és bunkó Fábry stílusa - mivel egyben fideszes seggnyaló is - Orbán szócsöve, ezért a szintén fideszes Szalai Annamária könnyeivel küzködve - de megbocsájt majd neki. Így aztán a kiskorúak védelme nevű oltári nagy baromság csakis a ballib szószólók ellen bevethető. Demokráció magyar módra.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását