2024. május 3. - Tímea, Irma

Halle Berrynek a vad kanok kellenek

Halle Berry a világ egyik legszexisebbnek tartott nője, így bármilyen férfit megkaphatna - neki mégis a vad, erőszakos férfiak kellenek. Ilyen például Wesley Snipess, aki majdnem meg is süketítette.
2010. március 17. szerda 11:29 - Pásztor Balázs
Halley első agresszív pasija Wesley Snipes volt, aki többször ellátta Halley baját. – Állandóan vitáztak, Wesley olykor annyira kijött a sodrából, hogy megpofozta Halle-t. Egyszer annyira keményen megütötte, hogy beszakadt Berry dobhártyája - mesélte a színésznő egyik közeli ismerőse. Két éves viharos kapcsolat után szakítottak, de akkor se fordult jobbra a sorsa.

Ugyanis utána David Justice baseball-játékoshoz ment hozzá, aki hasonlóan agresszív volt vele. A stábtagok szerint A Flinstone család forgatásán előfordult, hogy ki kellett hagyni napokat, mert képtelenek voltak elfedni Berry sérüléseit és az arcán éktelenkedő lila foltokat. – Halle dobhártyája egyszer már megsérült, amikor Wesley megverte, a Davidtől kapott ütések hatására azonban már súlyos károsodást szenvedett. Alig hall az egyik fülére! – árulta el Halle egyik barátja. Ám Halle a szakítás után sem lett boldog...
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását