2024. április 26. - Ervin

Erotikus címlapon a szexi műsorvezetőnő? - videóval!

Én is sírva fakadnék, ha egy erotikus lap főszerkesztője azzal köszöntene, hogy tök jól mutatok az új címlapon, pedig nem is vetkőztem. Kisóval, a VIVA TV műsorvezetőjével mindez megtörtént.
2009. június 25. csütörtök 08:56 - HírExtra
Ez a Tekercs című műsor: a hazai gagyizenetévé, a VIVA TV elmúlt 12 évének legemlékezetesebb pillanatait felelevenítő best of-szerűség. A jelenetekben feltűnnek a régi műsorvezetők Sebestyén Balázstól Adán ét egészen Kisóig. Meg persze egy rakat celeb…

Nem semmi pillanat volt például, amikor Kozsó, a kilencvenes évek népszerű popénekese felajánlotta árverésre a védjeggyé vált hajtincsét. Amikor megszabadult tőle, a csatorna élő adásában vágták le.

A popikon szomorú szamuráj természetesen azért vált meg a hajtincstől, hogy ezzel is jótékonykodjon. Kozsó azonban nem viselte jól az orvosi cuccba öltözött Hajas László mesterfodrász operációját:

– Jajjjj még a hangja is borzalmas volt, hallottam, ahogyan reccsent, mint a fog – sajnálkozott sápítozva Kozsó.

Mi is szeretnék a magunk módján megemlékezni a zenecsatorna elmúlt tizenkét évéről, előbányásztunk hát egy klasszikus videót, ami soha nem ment le ilyen formában adásba – figyelem, csak felnőttek nézzék meg, mert káromkodós-tahóskodós!
A kötetlen vivás hangulatról azonban alighanem mindent elmond:

A dögös műsorvezetőnek, Kisónak is akadnak emlékezetes élményei bőven a vivás korszakából, azt például egészen biztosan nem felejti el, amikor saját meztelen képeivel verték át. Az eset úgy történt, hogy annak idején az egyik élő műsorban az egyik női magazin főszerkesztője volt a csatorna vendége, hogy bemutassa új lapjukat. Persze egy erotikus hetilapról volt szó, Kisóval pedig élő adásban közölték: az a megtiszteltetés érte, hogy ő került a címlapra!

Lett is rögtön nagy sírás-rívás-kiborulás az egészből, pedig láthatóan kamu-képről volt szó (Kisó feje éppen csak egy gyors fércmunkával volt rámontírozva egy mezetlen testre).

Hú, mi pedig csak hálát adni tudunk az égnek, hogy ugyanezt a poént nem Steiner Kristóffal csinálták meg…
Forrás: HírExtra/Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását