2024. április 20. - Tivadar

Zimány Linda egy hiperaktív Macskanő

Modell és műsorvezető. Túl sok mindenbe kostól bele, amin túl sok ember szeme megakad: hogy képes ilyen fiatalon ennyire sok lábon állni? A HírExtra Zimány Lindával beszélgetett, aki még szerelméről is mesélt nekünk.
2009. szeptember 10. csütörtök 18:19 - Kővári Adrienn
Zimány Linda élete egy cseppet sem unalmas, mindig kitalál valamit a szőkeség, most éppen a futásra kapott rá, de egy spanyol nyelvvizsgát is szívesen beújítana. A HírExtrának elárulta, hogy olyan természet, akinek mindig szüksége van az új kihívásokra, ezért is foglalkozik annyi mindennel egyszerre.

Sikerült eljutnod nyaralni, vagy a pihenés neked még csak most kezdődik?

Nem mondanám, mi általában akkor dolgozunk, amikor mások pihennek. Egy-két hétvégét azért el tudtam tölteni a Balatonon, vagy egyéb szállodákban, a munka miatt is utazgattunk, vagy beiktattunk egy-két koncertet. Nem is vagyok híve a nyári nyaralásoknak, mert ha jó idő van itthon, akkor miért menjünk el, így inkább téli nyaralónak mondanám magamat, de akkor szeretek messzebbre is elutazni. Ilyenkor jól esik egy hónapra eltűnni, mondjuk januárban Thaiföldre, egy kicsit melegebb éghajlatra.

Te is ott voltál Paris Hilton buliján. Sikerült közelebbről is találkoznod vele?

Igen, ott voltunk, Dukai Reginával készítettünk is vele egy közös fotót, igazából jó élmény volt, meg ha már ott van az ember, akkor megcsinálja, de én Britney Spears rajongó vagyok. Így nekem olyan nagydolog ez nem volt, nem ujjongtam. Beszélgetni sem tudtunk vele, csak ezt a fotót készíthettük.

Neki minden álma, hogy divattervező legyen. Neked is vannak saját tervezésű ruháid egy nagyobb projekt kereteként. Nem tervezed mégis, hogy egy nagyobb kollekciót létrehozz?

Van egy gyűjtő nevünk, de mindenkinek a saját neve szerepel a ruháján, igazából külön működik ez a történet. A divattervezést eleve tanulni kell, ezért saját márkát biztos, hogy nem szeretnék létrehozni. Nem vagyok divattervező, bár ötleteim vannak, és a divatvilágában nőttem fel, szerencsére jó ízléssel is áldott meg a sors, de tervezést nem tanultam, így ezt meghagyom másoknak.

Őszre is elkészültek a ruháid. Hogyan írnád le őket, milyen is a te stílusod?

Mindig próbáljuk végigvezetni azt, amit elkezdtünk, így ez most sem változott sokkal többet. Továbbra is megmaradt az a Macskanős vonal, de maga a divat sem változott, ugyanazok a stíluselemek maradtak. Tavalyról megvan az a glamour rockos vonal, ami az én kollekciómat továbbra is jellemzi. Lakk, bőr, latex, cipzárok, szegecsek, amiket látni a nagy divatházakban is, az én ruháim is ezekhez hasonlóak.

Pár hónapja készítettél egy saját dalt. Kiadtátok végül lemezen? Esetleg tervezel nagylemezt, vagy újabb zenés fellépéseket?

Zimány Linda
Született: 1986. március 29
Foglalkozás: modell, műsorvezető
Tanul: Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudomány
Hobbi: edzőterem, mozi, vásárlás, internet
Ez a történet ugye egy fellépésre készült, a Bravo Otto díjátadó gálára. Egy saját album kiadásának nem sok értelmét látom ebben a gazdasági válságban. Nálam ez csak hobbi, úgyhogy nem dől össze a világ, ha nem lesz belőle nagy projekt. Olyat, mint anno Paris Hilton, szívesen csinálnék, amivel szórakoztatok másokat, és magamat is, de nálam, ebben ki is merül ez a történet.

Akkor nem kizárt, hogy egyszer a kezünkben foghatunk egy Zimány Linda nagylemezt…

Lehet, hogy lesz belőle valami, tervezzük is, de egyelőre a háttér dolgokon munkálkodunk. Azért is, mert ha már csinálok valamit, az olyan legyen, amit szívesen látok, hallok vissza. És minél többet szeretnék beletenni magamból, a zenei képzettségem amúgy is megvan. Tizenhárom évig zenesuliba jártam, az már egy felsőfokú zenei képzettségnek felel meg. A zongora sem áll messze tőlem, a gitárral is elboldogulok. Ezért is szeretnék valamit beletenni magamból, de nem akarnám összecsapni. Szerencsés vagyok, hogy ez nekem csak hobbi szinten megy, így nem kell az idő miatt aggódnom.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását