2024. április 26. - Ervin

Orbán a saját érdekeit nézve tárgyalt?

Az MSZP szerint a Fidesz nem Magyarország, hanem saját hitelét akarta helyreállítani azzal, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke tárgyalt Avigdor Liberman izraeli külügyminiszterrel.
2010. január 28. csütörtök 22:06 - HírExtra
Nyakó István, az MSZP szóvivője csütörtökön az MTI-nek azt mondta: Magyarország nemzetközi tekintélyét a szocialista kormányok alatt soha nem kellett helyreállítani, a Fidesz legfeljebb saját maga hitelét próbálja, "elég képmutató módon", helyre tenni.
A politikus szerint azt a helyzetet kellett megbeszélnie a Fidesz elnökének az izraeli diplomácia vezetőjével, hogy a párt "a mai napig egy gyékényen" árul "az antiszemita, rasszista, idegengyűlölő párttal", a Jobbikkal.

A szóvivő szerint a legnagyobb ellenzéki párt nem olyan régen vitába keveredett Moszkvával, majd kevéssel később Orbán Viktor "Canossát járt" Vlagyimir Putyin orosz elnöknél.
Nyakó István azt mondta: az ellenzéki pártelnök felkereste Kínát is, ahová magyar diplomata az elmúlt nyolc évben csak a Fidesz "kemény dorgálása" mellett mehetett.

A kormánypárti képviselő szerint Orbán Viktor ugyanannyi pénzért különgépet bérelve, mint amennyit most "beszedtek" a lakosságtól, járt az Egyesült Államokban is. (A Fidesz támogatói eddig 130 millió forint adományt ajánlottak fel a pártnak.)
Orbán

Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője csütörtökön az MTI-vel közölte: a Fidesz célja, hogy helyreállítsa Magyarország megtépázott nemzetközi tekintélyét, ezt a célt jól szolgálta az a megbeszélés, amelyet Orbán Viktor, a Fidesz elnöke folytatott a nap folyamán Avigdor Liberman izraeli külügyminiszterrel
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását