2024. április 28. - Valéria

Hitvány támadás a zanzibári utazással kapcsolatos fideszes kritika

A szegedi polgármesteri kabinet hitvány támadásnak értékeli a Botka László városvezető zanzibári magánútja kapcsán megfogalmazott fideszes kritikát.
2010. január 12. kedd 18:00 - HírExtra
Világosan látszik, hogy a szegedi Fidesz ezen a választáson sem képes hiteles és felkészült ellenjelöltet állítani, sem értékelhető, színvonalas politikai alternatívát nyújtani; ezért tevékenysége továbbra is kimerül a polgármester személyének és családjának egyre hitványabb támadásában - reagált a Fidesz keddi sajtótájékoztatójára Szabó Sándor, a polgármesteri kabinet vezetője az MTI-nek.

Az ellenzéki párt azt kifogásolta, hogy Szeged polgármestere a múlt év végén két hetet töltött Zanzibáron. Gyimesi László, a Fidesz szegedi szervezetének elnöke úgy fogalmazott: Botka László két hetet töltött a trópusokon, miközben a gazdaság a padlón, a munkanélküliség a plafonon van.

Szabó Sándor válaszában kitért arra, hogy Szeged polgármestere és családja a karácsonyi ünnepeket a Mátrában töltötte. Ezt követően feleségével külföldi üdülésre utazott, ugyanis utoljára 2006-ban töltötték a téli szabadságot külföldön.

"A Fidesz politikusaival ellentétben mi nem vagyunk kíváncsiak arra, hogy az elmúlt években az ellenzék polgármesterei, országgyűlési és önkormányzati képviselői és családtagjaik hol nyaraltak és ez mennyibe került” - hangsúlyozta a kabinetfőnök.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását