2024. április 27. - Zita

Az idei év legnagyobb válásai!

A celeb is ember, és mint minden ember, ő is elválhat. Tekintsük meg az idei év legnagyobb válásait, celebék háza táján.
2009. december 29. kedd 08:29 - Győry S. József
Amy Winehause: A botrányairól ismert énekesnő, és férje Blake Fielder–Civil válópere júniusban zajlott le. A drogos párnak is joggal nevezhető duett válóperét a férj nyújtotta be - házasságtörésre hivatkozva - még januárban a börtönből, ahonnan a szabadulásának egyik feltétele az elvonókúra megkezdése volt. Ebben az időben Winehause kisasszony éppen más országban mulatozott a barátaival, pedig többször úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen meg szeretné menteni a házasságukat. Nem kellett volna ebben az esetben a férjét a börtön előtt várnia? Blake viszont eldöntötte az ügyet, a pár elvált. Blake és Amy szó szerint eszméletlen kapcsolata két évig tartott, és immár külön-külön próbálnak leszokni a kábítószerről. Talán sikerül.

Ihos József: Az ismert humorista novemberben szakított szerelmével, Vikivel. A pár között 21 év volt a korkülönbség, a válás oka pedig a gyermektelenség volt: Ihos nem tudta megadni barátnőjének ezt az ajándékot. Ahogyan a Blikk korábban beszámolt róla, a válás meglehetősen megviselte a Kató néniként ismert poéngyárost, pár pillanatig úgy érezte, hogy inkább a halált választaná, mint szeretett Vikijének az elvesztését. Azonban derülátó emberhez hűen, hamar túltette magát a dolgon: „Viki volt életem legtökéletesebb nője. Optimista ember vagyok, aki gyorsan túlteszi magát mindenen, ezért másnap, amikor felkeltem, sokkal derűlátóbb voltam."

Jordan, és Peter Andre: Jordan, azaz Katie Price és férje, Peter Andre szeptemberi válását a bíróság mindössze negyvenkét másodperc alatt mondta ki, igaz, egyik fél sem volt jelen a tárgyaláson. - írta a Daily Mail. „Hála Istenek, hogy vége van. Kész rémálom volt az egész, de már túl vagyunk rajta. Szeretnék végre továbblépni, és eltervezni a jövőm, egy jövőt Peter nélkül” Nyilatkozott akkor a dologról Jordan, aki a válást egy pezsgővel ünnepelte meg. Az más kérdés, hogy a modellnek és az énekesnek három közös gyerekük van. Jordant ez látszólag nem érdekli, hiszen hónapok óta egy Alex Reuiddel nevű ketrecharcossal mulatozik, és nemrégiben beismerte, hogy együtt vannak. A főként szexuális alapú kapcsolatról a volt férj, Peter Andre egy újságnak azt nyilatkozta: amit volt neje csinál, az egyszerűen undorító.

Liptai Claudia, és Gesztesi Károly: A színészpár hét esztendeig volt együtt, azonban mint ismeretes, útjaik különváltak. A kapcsolatuk a Sztárok a fejükre estek című televíziós vetélkedő forgatása alatt romlott meg, ugyanis Claudia másfél hónapot töltött a fekete kontinensen. Claudia azóta már a nyuszis magazin címlapján is szerepelt, és láthatóan ragyog, mondhatni megszépült. Gesztesi érthető módon visszakívánta szerezni ex-nejét, ám Claudia döntése végleges volt. Oly annyira, hogy a vörös démon új szeretője nem más, mint Daróczi Dávid, Gyurcsány volt szóvivője. A helyzet rendkívül érdekes, és egyben tragikus is: Gesztesinek és Liptainak 2006-ban egy Panka nevű kislányuk született...

Rihanna: A 20 éves barbadosi énekesnő és barátja, Chris Brown szakítottak. A hölgyet egy bizonyos Aubrey „Drake” Graham oldalán lehet látni mostanában, aki egy becsületes, kenyérkereső fiatalember, foglalkozását tekintve rapper. Volt barátja, Chris, februárban megverte Rihannát, de utána még egy kis ideig együtt voltak, sokan úgy látták, hogy van még remény a békülésre: főként Rihanna mezítelen, önmagáról készített fotói után, amit volt barátjának címzett. ( Egy ország-világ láthatta Rihanna „nyusziját” köszönjük neki!) Most már viszont remény sincs… az új fotókat már Drake-nek kell ajánlani.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását