2024. április 29. - Péter

Hazánkban helyszínelt a sztár

A CSI Miami sztárja, Sofia Milos hazánkba látogatott egy napra: ám ezalatt nem kevés kulisszatitkot elárult a sorozatról.
2009. december 15. kedd 11:03 - HírExtra
Sofia Milos, a CSI Miami sztárja, azaz a sorozatban alakított szerepe szerint Yelina Salas, mindössze egynapos villámlátogatásra érkezett hazánkba, ahol is megtekintette a helyszínelők kiállítást, a Millenáris Parkban.

A színésznő a sorozat kulisszatitkairól is mesélt.

„Egy csomó színésznővel együtt hallgattak meg a szerepre. Számtalan meghallgatást, tárgyalást, egyeztetést kell itt elképzelni. Megkaptam Yelina Salas szerepét, csak egy epizódról volt szó, amiből öt évad lett.” Sofia 2003-ban vált a Miami helyszínelők csapatának tagjává.

„Fantasztikus emberekkel dolgozom együtt. A Horatiót alakító David Carusóval nagyon jó barátok lettünk, a Delcót játszó Adam Rodriguezről nem is szólva, aki szexis és tehetséges.” Árulta el Sofia.

A színésznő igazi nemzetközi gyermek. Svájcban született, görög, és olasz szülők lányaként. „Mindkét nemzet rendkívül szenvedélyes, így én duplán szenvedélyes lettem.”
Sofia végzett közgazdász, évekig dolgozott modellként, mégis színészetre adta a fejét. Nem bánta meg, hiszen Hollywood sztárja lett belőle.

A színésznő a mottóját is elárulta: „egyik kedvenc filozófusom mondta: a nő olyan, mint a teafilter, csak akkor látszik, mi minden van benne, ha forró vízbe áztatják. Hát én is így élek, folyton forró vízben ázom, egy percre meg nem állok.”

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását