2024. április 28. - Valéria

Veres Robi lealázná Bocsiékat

Veres Róbert, a Csillag születik dumaládája adásról adásra bebizonyítja, hogy szövegelésben nem akad párja. A "kiscsillag" szívesen vezetne műsort rádióban is, akár Bochkorék riválisaként.
2009. november 30. hétfő 10:56 - HírExtra
A mezőtúri dumagép, Veres Róbert nem csak a rögtönzött rímfaragásban utolérhetetlen. Robi úgy véli, a rádió mikrofonja mögött is könnyedén helyt tudna állni.

„Az egyszerű, hétköznapi dumálásban is profi vagyok: mindenről van véleményem, bármilyen témához hozzá tudok szólni” – vallotta szerényen a csajkedvenc rapper az RTL Klub tehetségkutató műsorában.

„Tökéletesen ki szeretném használni ezt az adottságomat, rádiós műsorvezetőként is szívesen szórakoztatnám a közönséget. Konkrét műsortervem ugyan még nincs, de Sebestyén Balázsék reggeli ébresztő műsorában el tudnék képzelni egy önálló blokkot, amelyben még Bochkorékat is kidumálnám az éterből” – fejtegette az MC DC művésznéven fellépő Robi, bár magabiztosságát a múlt szombati adás némileg megingatta.

„A fellépésem előtt fogalmam sem volt, hogy hány szót kapok, és azok milyen hosszúságúak lesznek, ezért nem tudtam jól beosztani a ritmust és a rendelkezésre álló időt. Emiatt a végén már másról is szövegeltem, miután elfogytak a feliratos lapok. Nem sikerült igazán jól, aggódtam is egy kicsit, de bíztam abban, hogy akik eddig rám szavaztak, azok kitartanak mellettem. Szerencsére ez így is történt. A Strokes kiesése miatt szomorú vagyok, velük sikerült összebarátkoznom, egy közös produkciót is tervbe vettünk” – mondta bánatosan a frissen becsajozott mezőtúri dumakirály.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását