2024. május 6. - Ivett, Frida

Havas Henrik újabb botrányos modortalansága!

Havas Henriket nem rázta meg a Sláger és a Danubius rádió megszűnése, mi több, megalázta a volt rádiócsatornák műsorvezetőit.
2009. november 24. kedd 09:19 - HírExtra
„Bochkorék jók voltak. De annyira férfiatlan, tré és gáz ott sírni. Meg elmegyünk berúgunk, meg... Meg hol leszünk? Hát ilyen baromságot. Bocsi bebújt Szekeres Imre seggébe. Én megértem, hogy van benne vágy, hogy repüljön, hát most repült egyébként, de ez most nem ide tartozik, ez rossz szóvicc volt. Szóval nem kellett volna, kedves Gábor, ennyire összehaverkodni a honvédelmi miniszterrel, mert innentől gáz. Én mindig ezt pofáztam minden kollégának, neki is adtam volna tanácsot, hogy van az a pénz, amiért nem haverkodunk” Írta Havas Henrik a videoblogjában, majd azt is hozzátette, hogy szereti a Bumerángosokat.

„Mástól nem kaptam olyan visszajelzést, hogy siránkoztam. Egyébként sem szeretném Havas kijelentéseit kommentálni, az viszont tény, hogy a Bumeráng politikamentes műsor volt.” Mondta Bochkor Gábor. „Ha olyan helyzet áll elő, hogy egy ismert ember szeretne vadászgéppel repülni, nemcsak itthon, hanem bármelyik országban a honvédelmi miniszterrel kell ez ügyben egyeztetni.” Reagált Havas kijelentésére Bochkor, aki még mindig nem tudja, hogy mely frekvencián fog visszatérni a Bumeráng, ha persze visszatér. Majtényi Lászlón, az ORTT lemondott elnökén ez biztos nem múlik, ugyanis a főügyészhez fordult a megszüntetett rádiócsatornák miatt.

Havas Balázsék produkcióját sem hagyta szó nélkül, szerinte műsoruk kész gyötrelem volt.
„Szenvedtek. Bár nagyobb szenvedés volt őket hallgatni. Szurkolok, hogy Balázs visszamenjen a trópusokra, és Vadon Janival mókázzon, mert az nagyon tetszett. Nem volt túl hosszú, 4-5 perc bőven elég volt. Balázs, irány Argentína! Az való neked.” Mondta Havas, Balázs pedig nem kívánta kommentálni a kijelentést.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását