2024. május 9. - Gergely

Fábry sem ért egyet Bocsiék elhallgattatásával

A showman összehívta a rádiózás nagyágyúit – az Esti Showderben kiderült, hogy Bochkor Gábor Balázsékkal együtt akar visszatérni az éterbe.
2009. november 13. péntek 11:19 - HírExtra
Sebestyén Balázzsal együtt szeretné újra meglovagolni a rádióhullámokat Bochkor Gábor. A Bumeráng sztárja Fábrynak elmondta, hogy folytatni fogják a reggeli sikerműsort, és szeretné, ha Balázsék műsora is az éterben maradna.

Fábry Sándor az Esti Showder felvételén látta vendégül a megszűnés küszöbén álló két rádió reggeli sztárműsorvezetőit. Mind Balázsék, mind Bocsiék megnyugtató hírrel szolgáltak a rajongóknak: bár a műsorsugárzásban szünetet kell tartaniuk, vissza fognak térni.

”Szünetet kell tartanunk, de azon vagyunk, hogy folytathassuk a Pirítóst. Tárgyalunk, remélem, sikerül valakivel megállapodásra jutnunk” – volt derűlátó a Balázs. Bochkor hasonlóan optimista volt.

”Biztató jelei vannak annak, hogy tovább fog működni a Bumeráng. Szeretnénk, ha Balázsékkal együtt térhetnénk vissza. Nagyon jó riválisok, az egyetlenek, akikre odafigyeltünk” – fejezte ki elismerését a kollégák felé Bocsi. Bár Fábry Sándor kínosan ügyelt arra, hogy ne foglaljon állást az ORTT vitatott döntéséről, együttérzését fejezte ki a frekvenciapályázatot elveszített rádiók műsorvezetőivel. Bocsi másnap reggel a Bumerángban elmondta: nem üres gesztus volt ez a showman részéről.

”Köztudomású, hogy Fábry nincs oda az olyan műsorokért, mint a miénk, de a show után elmondta, cseppet sem ért egyet azzal, ahogy eldőltek a dolgok” – elevenítette fel Bocsi a színfalak mögött elhangzott beszélgetést.

Már csak egy hét van hátra addig, hogy a Sláger Rádió elhallgasson, és Bochkorék sorsáról egymásnak ellentmondó információk reppentek fel. Némelyek szerint a rádiósok a Neo FM-en folytatják, de arról is pletykálnak, hogy a Sláger mégsem hagyja ott a piacot, és valamelyik kisebb adó, a Roxy, a Rádió 1 vagy a Juventus megvételét fontolgatja.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását