2024. április 29. - Péter

Sam Fox ismét megvillantotta bájait

Évtizedes szünet után ismét megvillantotta bájait Samantha Fox, a nyolcvanas évek végének legszexibb ausztrál rókalánya.
2009. november 16. hétfő 09:56 - HírExtra
Ki ne ismerné fel szemvillantás alatt Sam Fox csodás idomait? Most a HírExtra olvasói is tesztelhetik emlékezőtehetségüket: a népszerű ausztrál énekesnő sok év után először ismét elkápráztatta közönségét telt bájaival.

Tagadhatatlan: a most negyvenhárom éves Fox kisasszony még mindig kirobbanó formában feszít. Az énekesnő legutóbb az ausztrál Celeb vagyok, ments ki innen-ben tűnt fel, és a stábtagok, és persze a televíziónézők legnagyobb örömére sugárzó idomaival azonnal kitűnt a tömegből, ám úgy tűnik, nem csupán alakjára, hanem kondíciójára is ügyel, mivel már az első feladatnak hihetetlen lendülettel vágott neki.



Egy cápáktól hemzsegő vízben kellett átúsznia a hajóról a közeli szigetre, ahol egyébként egyik versenytársával az éjszakát is töltötte – mesélte a szexi sztár első kalandját az egyik stábtag.

Sam Fox persze sosem a szégyellőségéről volt híres, így most is gond nélkül szabadult meg gönceitől, hogy fürdőruhába bújva vegye az ausztrál dzsungel támasztotta akadályokat.

Igaz, mint az képünkön is látszik, nagyon nincs is mit takargatnia: teste mit sem változott az elmúlt évek folyamán. A férfirajongók millióinak azonban van egy rossz hírünk: az ördögien csábos Sam, bár nem vallja leszbikusnak magát, továbbra is legjobb barátnőjével és egyben menedzserével, Myra Stratton-nal osztja meg az életét.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását