2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Meggyógyul Dr. House lába, vagy vége a sorozatnak!

A Dr. House szarkasztikus kórházsorozat címszereplője, Hugh Laurie bevallotta: lassan ő is belerokkan a bunkó doki alakításába...
2009. november 6. péntek 09:32 - HírExtra
Laurie nem olyan nagyon régen még öngyilkossági terveket dédelgetett, mára azonban gyökeresen fordulatot vett a sorsa, és úgy tűnik, újra megtanult „élni”. Abból az évi kilencmillió dollárból, amit a House szerepéért zsebre vág, persze finoman szólva sem korlátozottak a lehetőségei. S gyorsan tegyük hozzá: ha valaki, akkor a rendkívül sokoldalú tehetségként számon tartott angol képes arra, hogy értelmes dolgokra fordítsa csinos kis vagyonát.

No azért a luxuscikkeket sem veti meg: számos sportmotor és elsőrangú hangszer tulajdonosa, legutóbb éppen egy kabrió Porsche-ra tett szert. Azzal persze Laurie is gyorsan szembesült, hogy nem minden a pénz és a hollywoodi ragyogás. A sikerek learatásával párhuzamosan Angliában hagyott feleségére és három gyermekére egyre kevesebb ideje jutott.

„A legidősebb fiam már húsz éves, az elmúlt négy évet szinte teljesen külön töltöttük, szóval nem könnyű. Az vigasztal csupán, hogy tudom, egy olyan show-ban veszek részt, amire büszke vagyok, és a családom is büszke rám!” – mondta nemrég a sztár. Egyes hírek szerint a félrelépésre is hajlamos Laurie házassága minden korábbinál mélyebb válságot él át az utóbbi időben.

De vajon megoldást jelentene-e a színész-komikus magánéleti gondjaira, ha otthagyná a durva doki szerepét? És egyáltalán: meddig folytatható még az egész világon hatalmas sikerrel futó sorozat?

„Szinte minden sorozatsztár küzd azzal a problémával, hogy nem tud kitörni az általa megformált figura szerepköréből. Sok tehetség végezte így, én nem szeretném” – mesélte nevetve Lauire, akinek nem ez az egyetlen problémája a Dr. House-szal: figurája sántításába lassan ő is belerokkan.

„Öt éve mankózom a sorozatban, és lassan én is belesántulok! Nem tudom, meddig megy a show, de nem biztos, hogy én bírni fogom, a térdem teljesen tönkrement és a csípőm is fáj. House szerepe kicsinált!” – közölte nemrég Laurie, ám később azért világossá tette: nem kell megijedni, esze ágában sincs kiszállni a sorozatból, inkább abban bízik, hogy House lába végre meggyógyul.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását