2024. április 28. - Valéria

Életmentő beavatkozás a Jóban Rosszban színésznőjénél

A Jóban Rosszban sztárja, Szocsik H. Viki egy nagyon súlyos műtéten esett át a hétvégén. A fiatal művésznő egészségi állapota aggályos.
2009. október 21. szerda 10:29 - HírExtra
Szocsik H. Viki, a Jóban rosszban című sorozat színésznője hónapok óta meglehetősen rossz egészségi állapotban van. Étkezési zavarai miatt csontsoványra, 44 kilósra fogyott, majd a hétvégén egy súlyos lábműtéten is átesett. A színésznőnek egy hónapig kímélnie kell a lábát, mert ha nem így történik, annak nagyon súlyos következményei lehetnek.

Vikinek a segítségére végül egy ortopéd specialista sietett, aki a félórásra tervezett műtét helyett másfél óra alatt ugyan, de végül rendbe hozta a lány lábát.

– Rettenetesen be volt gyulladva a lábfejem egyik csontja, de egyetlen orvos sem vette komolyan. Azt hitték csak nyafogok, mert csúnya a lábam, és ezért akarom megműttetni. Pedig elviselhetetlen fájdalmaim voltak. Vizesedett, fel volt dagadva, úgy éreztem, a csontom kiszakad a helyéről – mesélte a sorozatban Bencsik Beát alakító színésznő.

– Komoly volt a baj. Felvágták, fűrészelték, végül kiszedtek a lábfejemből egy darabot, amelynek a helyére csavart tettek. Erre nagyon kell vigyáznom, mert ha kijön a helyéről, nem forrnak össze a csontjaim, és sokkal nagyobb fájdalmaim lehetnek – magyarázta a fekete szépség. Viki még mindig kába a műtét óta, bárhol el tudna aludni. A nagyobb baj, hogy hétvégi műtétje miatt még a szokottnál is kevesebbet evett. A negyvennégy kilósra fogyott lány csak a családi látogatáskor harapott egy keveset.

– A táplálkozási zavarommal kapcsolatban sajnos nincs változás, nem tudtam hízni az elmúlt időszakban. Egy hetet kórházban voltam, és az ottani kosztot nem tudtam megenni, este hat-hét óráig koplaltam – közölte a Borssal Viki.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását