2024. május 5. - Györgyi

Istent dicsérő Balázs fia

Egészen különleges nevet adott az RTL klub műsorvezetője Sebestén Balázs, és hitvese Viki, a vasárnap hajnalban született kisfiuknak.
2009. október 20. kedd 11:29 - HírExtra
Sebestyén Balázs, az RTL klub műsorvezetője, és neje Viki, egészen szokatlan nevet adtak vasárnap hajnalban született kisfiuknak. A Benett nevet választották, melyről úgy tudják, az egész országban mindössze 3 személy viseli. A Benett név jelentése áldott, Istent dicsérő. - Nem szerettünk volna egy nagyon gyakori nevet, és a Benett valóban nem egy sűrűn előforduló név. Először ízlelgetni kell, de nekünk nagyon tetszik, és lehet Beninek becézni – magyarázta a névválasztást a műsorvezető.

- Valami elképesztő, semmihez nem hasonlító érzés, amikor először rád néz - mesélt első közös pillanataikról a műsorvezető. - Hatalmas élmény volt, amikor a kezembe adták. Én fürdettem meg először, segítettem lemérni. Egyébként 3100 grammal és 53 centiméterrel született. Most fogtam fel igazán, hogy mostantól teljesen megváltozik az életem, az életünk. Megérkezett, és én szeretném a teendőkből teljes mértékben kivenni a részem – közölte az újdonsült apuka.

- Pont ezen a héten mindennap más vidéki városban vagyunk, ma Nyíregyházán leszünk, holnap pedig Zalaegerszegen, de nem érdekel, én mindennap szeretnék viszszajönni a családomhoz! A szülésnél is ott voltam végig, én vágtam el a köldökzsinórt. Be kell vallanom, teljesen megváltozott a véleményem a nőkről. Mi, férfiak lehetünk macsók, keménykedhetünk, de szerintem egyikünk se lenne képes elviselni olyan fájdalmat, amit egy nő szülés közben.

Viki jól van, minden rendben ment – nyugtatta meg a nyilvánosságot a műsorvezető

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását