2024. május 5. - Györgyi

Legyünk sztárok, még ma!

Van arcom, fülem, szemeim, kezem, lábam. Illetve egyéb testrészeim is, mi - igény szerint - szem szájnak ingere. És ami a legfontosabb, van internetkapcsolatom. Miért is ne lehetnék én is világsztár?
2009. október 17. szombat 08:39 - Győry S. József
Márpedig az internet egyértelműen a legfontosabb kelléke a sztárságnak a 21. században. Habár jogilag nem megengedett, de a zenéket, filmeket, játékokat is sokan innen szerzik be, ingyen. Nem lopni akarnak, csupán a magyar pénztárcának sajnos néha igencsak megterhelő tud lenni akár egy pár ezres tétel is. Mellette azért természetesen enni, ruházkodni alapvető szükséglet, és azokat a csúnya sárga csekkeket is be kellene fizetni.

Van erre egy megoldás: faragjunk magunkból világsztárt! Mint mondtam, egyszerű: ha van internetkapcsolatunk és legalább egy olcsó webkameránk. Azt nem mondom, hogy feltétlenül lesz pénzünk ebből, de ismertek leszünk, egy-két ingyen sörre mindig lesz hitelünk, és az ellentétes nem képviselői is vágyakozva fognak ránk gondolni, hisz sztárok vagyunk!

De a viccet félretéve: miért tenném ezt?

Nos, sajnos manapság kapcsolati tőke nélkül semmire sem megyünk. Lehetünk okosak, kedvesek, aranyosak, szépek, de akkor is a „Jóska” fogja megkapni az állást, mert ő ismeri a főnököt. Elég csúnya dolog, de így működik a világ, mondhatni ez a természetes kiválasztódás napjainkban. Korábban elég volt tudni, hogy azt a nagyfogú cicust nem feltétlenül veszélytelen megsimogatni, vagy hogy a piros bogyó egészségesebb mint a zöld. Aki nem így járt, pech. De ez a múlt. Napjainkban aki nincs a bödön közelében, annak nem lesz luxusvillája, luxuslányai/pasijai, és olyan kis izéje sem, amit megnyom, és eldúdol egy dallamot, miközben a tengelye körül pörög. Persze gyémánttal kirakva.



De sajnos az is lehet, hogy nem lesz önálló lakása, és középkategóriás autója sem. Hisz sajnos vannak olyanok, akik güriznek éjt nappallá téve, de nem jutnak előbbre, mert a fizetésük nettó 80.000, egy BKV bérlet pedig 9400 forint. Vagyis ha belekezdesz a sztárságba, akkor lehet, hogy annyira megtetszel valakinek, hogy munkát, vagy jobb állást kínál. Vagy egy lemezszerződést.

Volt már erre példa?

A videómegosztó oldalak tele vannak sikerre éhes emberekkel, lényegtelen hogy hazai, vagy külföldi oldalakról beszélünk. Az ilyen oldalakon azt is meg tudja nézni az érdeklődő, hogy előtte hányan tekintették meg a videót. A százezer feletti látogatottság sem ritka, tehát a nagy számok törvénye alapján bárkinek kiváló esélye van rá, hogy rátaláljon a jó tündér. Ha gondolod, tégy egy próbát!

Az alábbiakban bemutatunk pár online sztárt, akik elég nagy ismeretségnek örvendhetnek. Beszédtémák az iskolai szünetekben, bulikon, munkahelyeken. És most éppen te is erről olvasol.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását