2024. április 28. - Valéria

Kirúgják! A TV2 megválik népszerű sztárjától

Tovább folytatódik a tisztogatás a TV2-nél. Ezúttal a Jóban rosszban című kórházsorozat két szereplőjétől válik meg csatorna.
2009. október 16. péntek 09:59 - HírExtra
Nem újdonság, hogy nagy bajban van a TV2. A válság az egyik legnagyobb magyar kereskedelmi csatornát is súlyosan érinti, így nem csoda, hogy még mindig sorra válnak meg a túl sokba kerülő arcaiktól.

A legnagyobbat a Jóban rosszban című szappanopera szereplői voltak az elmúlt időkben, a vezetők előbb Szorcsik Viktóriától, majd Tallós Ritától és Gregor Bernadettől, aztán pedig szép sorban a fél gárdától, Várdai Anikótól, Vándor Évától, Előd Álmostól,a Megasztárból megismert Puskás Petitől, Volosinovszky Györgytől, Nagyváradi Böbétől, Sághy Tamástól és Létay Dórától is megváltak.

Most pedig a hírek szerint Gazdag Tibort és Bánhidi Vivient írják ki a produkció készítői.

Persze a sorozat készítői azzal magyarázták a gárda cseréjét, hogy szükség van a megújulásra, és a kórházi szálak helyett inkább a magánéleti síkra összpontosítanak.

„Az általam játszott Pongrácz doktort újabb és újabb egészségügyi problémák kínozzák, nem lehet tudni, túléli-e. Egy napi sorozatban bármi megtörténhet” – mondta a Blikknek Gazdag.

A másik lapátra tett szereplő, Bánhidi Vivien elárulta, nagyon megviselték az utolsó forgatási napok: „Nem esem kétségbe a kiírásom miatt. Sok mindent köszönhetek a sorozatnak: volt biztos bevételem, megismertek az emberek, és fantasztikus volt ezekkel a színészekkel együtt dolgozni. Nemsokára államvizsgázom, modellkedem, szóval igyekszem több lábon állni”.

A Jóban rosszban tehát lassan teljesen megújul, kérdés azonban, hogy az egyik legnépszerűbb figura kiírása hogyan fogja befolyásolni a nézettségét.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását