2024. május 13. - Szervác, Imola

Vágó: vége!

Negyven adást vásárolt meg aTV2 a Párbaj című műsorból, ám harminchat után beszüntetik a kvízjátékot.
2009. október 16. péntek 10:14 -
Hiába vágtak nagy reményekkel az előkészületekbe, Vágó István már akkor is elmondta, hogy az új műsor nem garancia arra, hogy nézőcsúcsokat döntenek vele. És valóban, a nézettségi adatok nem hozták a szintet, így a kvízmestert most februárig biztosan jegeli a nagy csatorna vezetősége.

„Negyven adást vett meg a TV2 a Párbajból, ebből csak 36 lett a futballmeccsek miatt. Igen, a vége felé járunk, utánam Kovács Áron jön az Áll az alku című műsorral. Hogy mi lesz utána? Nem tudok semmit, elmondanám, ha tudnám. Műsorügyben nem én vagyok az illetékes” – árulta el Vágó István a Blikknek.

Vágó nem csak a műsorok forgatása közben borult ki. Maga a váltás is fejtörést és álmatlan éjszakákat okozott neki. Felesége, Judit ezért beszélte rá, hogy próbálja meg ismét régi-új munkaadójánál.

„Amikor megérlelődött bennem a váltás, összehívtam a családi kupaktanácsot, mert jó pár álmatlan éjszakát okozott ez a csere. A nejem azt tanácsolta, vágjak bele, és menjek át a TV2-höz, szerinte ugyanis ha dolgozom, kevésbé vagyok ingerlékeny” – felelte a műsorvezető.

A TV2 szóvivője, Magyar Rita azonban megnyugtatja a kedélyeket:  „Vágó István a TV2 arca, és biztos hamarosan új műsorral jelentkezik.”
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását