2024. május 13. - Szervác, Imola

Kiderült, hogy kivel szexel a TV2 sztárja!

Végre lehullt a lepel a fiatal megasztáros bombázó szexuális életéről. Hien elárulta: szeret a magyar srácokkal szexelni.
2009. október 16. péntek 08:19 - HírExtra
Reméljük, hogy emlékeznek még Hienre, a legutolsó Megasztár vietnámi származású, de magyarul éneklő sztárjára. A fiatal énekesnő a NéwShowr forgatásának szünetében mesélt szexuális életéről meg sok minden másról is.

"A forgatáson Jáksó Lacit leptem meg az új dalommal, amelyet már ismerhettek, a Túl szép-et énekeltem. Másodszorra voltam Olaszországban nyaralni és tök érdekes, hogy mégis más szemmel néztem csomó mindent. Az érdekessége, hogy ugyanazon a helyen voltunk, ugyanabban a szállodában, mégis újdonságokat fedeztem fel. Mivel a legjobb barátnőm is velem volt, így még jobban éreztem magam. Meg most költöztünk Sopronból Budapestre, ahol abszolút minden más" – kezdett mesélni Hien a Tabu TV-nek.

Hien azt is elárulta, hogy tizenéves létére barátnőivel megy bulizni, de természetesen még csak véletlenül sem iszik alkohol, és részeg sem volt még soha.

Hanem a pasikkal már egy kicsit más a helyzet. Főleg a magyar pasikkal.

"Én vietnámi vagyok, és az a hír nem igaz, hogy a vietnámi lányok a magyar srácokkal nem létesítenek nemi kapcsolatot. Ez tévhit! Vietnám családnál a lány olyan gondolkodású sráccal jön össze, mint maga a lány, vagy hasonló mentalitású. De én nem tagadom meg a magyar pasikat, csak legyenek jó fejek! Kicsit sárgák, latinosak, spanyolosak a vietnámi fiúk" –árulta el a fiatal énekesnő.

Hien azt is elmondta, hogy a magyar celebsrácok közül vannak olyanok, akik jól néznek ki, de nekem nem jönnek be neki. Ellenben Király Viktor, Hien megasztáros kollégája még az ázsiai lány érdeklődését is felkelti.

További részletek Hien "férfiügyeiről" az alábbi videóban:

Forrás: HírExtra/Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását