2024. április 27. - Zita

Visszatér a Jóban Rosszban megerőszakolt sztárja

Pár epizód erejéig visszatér a képernyőre Fridel Fruzsina, azaz Nemes Viola, aki a való életben egy kislány boldog anyukája.
2009. október 9. péntek 16:29 - HírExtra
Pár adásra vissza fog térni a képernyőre Fridel Fruzsina, a Jóban Rosszban egykori Nemes Violája. Fruzsina a való életben boldog anyuka, hiszen immár jó néhány hónapja nevelgeti csodaszép kislányát, Lucát. A képernyőről márciusban tűnt el a szép színésznő, szerepe szerint ugyanis megerőszakolták, és el akart tűnni a világ elől. Fruzsi most visszatér, és különleges meglepetéseket tartogat a nézőknek.

„Kicsit fárasztóak voltak a forgatások, hiszen elszoktam tőlük rendesen. A kollégákkal viszont nagyon jó volt találkozni – azonnal visszajött a rutin. Annyit mondhatok, hogy a nézők meg fognak lepődni, hogy távolléte alatt mennyi minden történt Violával!” – árulta el titokzatosan Fridel Fruzsi.

A nézők néhány epizódon keresztül örülhetnek újra kedvencüknek, hiszen Fruzsi életében a legfontosabb szerep most nem Violáé, hanem a kislányáé, Lucáé.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását