2024. április 27. - Zita

Popsi szépségkirálynő

A Schobert Norbi és Rubint Réka hétvégi popsiversenye alapján egy tatai péklány büszkélkedhet az ország legszebb fenekével. Ám a többi versenyző is boldogan tért haza.
2009. október 6. kedd 12:30 - Zelenij Linda
Egy huszonnyolc éves tatai asszonyé az ország legszebb feneke. A Bors egy hónappal ezelőtt a Schobert házaspárral közösen hirdette meg szépségversenyét, amelyre közel száz csinos hölgy jelentkezett. A hétvégén Norbi és Réka alaposan szemügyre vette a popsikat, és felelősségteljese döntést hozott: Melinda a győztes.

Tóth-Kerepesi Melindáé az ország legszebb női feneke. Legalábbis Schobert Norbi és Rubint Réka megítélése szerint. A Bors popsiversenyének most hétvégén megtartott döntőjén a beküldött fényképek alapján legszebbnek ítélt hátsók tulajdonosait látta vendégül a házaspár egy óbudai fitneszteremben. A bemutatkozás után mindenki megmutatta büszkeségét. Mivel a versenyzők nagy része férfi kísérővel érkezett, Norbi az ő véleményüket is kikérte a döntés előtt.



„Több szem többet lát, ráadásul legnagyobb meglepetésemre a férjek, barátok elfogultság nélkül súgták meg véleményüket, szinte kivétel nélkül a legszebb feneket nevezték meg, még ha az nem az ő kedvesüké volt is” – mondta Schorbert Norbi.
Akadt, akit már ismertek Rékáék, a gyomaendrődi Hanyecz Emese ugyanis az ő módszerükkel szabadult meg harminc kiló feleslegétől. A jelek szerint nem élvezett előnyt, ugyanis ő nem lett dobogós. A győztest illetően nagy volt az egyetértés, ám a további helyezettek tekintetében azonban nem. Végül hosszas tanakodás után Patai Bettina lett a harmadik.

„ Nagyon örültem, hogy bekerültem az első háromba – ujjongott Betti. - Norbi elárulta, hogy a szoros versenyben azért maradtam alul, mert az én fenekem genetikailag ilyen, és nem tettem érte, hogy szebb legyen. Orvostanhallgatóként plasztikai sebésznek készülök. Ha lediplomáztam, megcsinálom a saját popsimat” – viccelődött a bronzfenék tulajdonosa.



„Nem készültem a versenyre, ezért elégedett vagyok a második helyezéssel – mondta a debreceni Benedek Nikolett. – Fitneszmodellként versenyzek, voltam országos bajnok is. Mégis ez a verseny a legszebb emlékem, mert megismertem Norbiékat” – tette hozzá.
A győztes egy tatai péklány. Két éve házas, és konditeremben ritkán fordul meg. Otthon, Réka-DVD-k segítségével és update sütikkel tartja formában a hátsóját.

„Én vagyok az egyetlen, aki soha nem láthatja ezt a hátsót, hiszen most is mögöttem van – nevetett Tóth-Kerepesi Melinda. – Boldoggá tesz, hogy az én popómat tartották a legszebbnek. Rengeteg munkám van ebben. Tudom, most sok férfi fog majd álmodozni róla, de ez így természetes. Az ő párjuknak és minden lánynak üzenem: a lehetőség mindenki előtt nyitva áll. A titok: napi fél óra torna, valamint a szénhidrátcsökkentett étrend. Egyetlen döntős sem távozott üres kézzel, Réka mindenkinek hozott ajándékot. A helyezettek százezer forintos vásárlási utalványt kaptak az update- pékségekbe, és a Club Fittness is egy-egy bérlettel lepte meg őket.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását