2024. május 19. - Ivó, Milán

Debreczeni Zita és a szolnokiak

A Kísértés szexi csábítójának karrierje és népszerűségi mutatója tovább emelkedik, és immár szülővárosának, Szolnoknak lett a hivatalos reklám arca.
2009. szeptember 29. kedd 11:59 - Zelenij Linda
Kevesen dicsekedhetnek olyan karrierrel, amilyet Debreczeni Zita futott be a médiában. Zita a Kísértés című pikáns műsor szerelmi jelenetével szerzett országos ismertséget magának.

Adásba került szerelmi jelenet mellett, híres szeretők, elmaradt mellnagyobbító műtét, fehérneműs fotók, fotós ambiciók és egy milliárdos kedves. Talán ezzel a néhány szóval lehetne összefoglalni Debreczeni Zita karrierjét, aminek megkoronázásaként nemrég Szolnok városának arcává választották.

Ám szolnoki honatyákat mindez vajmi kevéssé zavarhatja, hiszen úgy döntöttek, Zita a legmegfelelőbb híresség arra, hogy városuk arca legyen, és népszerűsítse gazdasági programjukat.

A szolnoki vezetőket azonban nem zavarja Zita előélete.

„Valóban nagyon sok szép fiatal és közismert hölgy városunk szülötte, de mi azért választottuk Debreczeni Zitát, mert azt gondoljuk, hogy Szolnok nagyköveteként szimpatikusan testesíti meg a város gazdasági programját. Megjelenésével emeli a különféle rendezvények fényét” – mondta el lapunknak Vörös Miklós, Szolnok polgármesterének tanácsadója.

„ Zitában nagyon tiszteljük, hogy médiamegjelenései alkalmával nem mulasztja el pozitív színben feltüntetni szülővárosát. Arról sajnos nem nyilatkozhatok, hogy mekkora összeget kap azért, hogy Szolnok városának arca lett” – egyébként ez csak egy jelképes összeg

„Zitának a szülővárosához való ragaszkodása az, ami miatt rá esett a választásunk. Jövő őszig, a tiszai gyaloghíd várható átadásáig biztosan együttműködünk vele„ – tette hozzá a tanácsadó.

A Bors kíváncsi volt arra, hogy vajon Debreczeni Zita botrányokat kiváltó médiaszereplései nem akadályozták-e az együttműködést.

„Csak annyit tudok mondani, hogy Debreczeni Zita ismert, szülővárosát szerető hölgy."

„Megtiszteltetés, hogy engem választottak erre a feladatra” – mondta szűkszavúan Debreczeni Zita..

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását