2024. április 26. - Ervin

Férjhez megy a Barátok közt sztárja!

Megkérték két év után Mérai Katalin kezét. Párjával már közös gyermekük is született, de a nagy napra még csak most kerül sor.
2009. szeptember 23. szerda 10:49 - HírExtra
Kedvese eljegyezte a Barátok közt egyik színészét, Mérai Katalint. Már két éve, hogy együtt vannak, s egy közös gyermekük is született, de ennél szorosabbra nem fűzték össze a kapcsolatukat. A jegygyűrű már ott csillog a színésznő ujján, amit már a kollégáinak is megmutatott. Még egy hete sincsen, hogy megkapta a gyönyörű ékszert, pedig a lánykérés már sokkal korábban megtörtént.

„Bevallom, nem terveztük ezt görcsösen. Egyik nap besétáltunk egy ékszerüzletbe, és rövidebb válogatás után kiválasztottuk ezt a darabot. Csak arra kellett várni egy picit, hogy elkészüljön, de múlt pénteken – egyébként pontosan a kisfiúnk egyéves születésnapján – meg is kaptam.” – mesélte boldogan Katalin.

Romantikus ünneplés


Párjával, Józseffel, és gyermekével meg is ünnepelték a szép alkalmat, beültek hármasban egy étterembe, és egy pohár bor mellett, még egyszer feltették egymásnak a nagy kérdést.

„Számomra ez volt a legromantikusabb, hiszen mindhárman ott voltunk, és a gyűrűkkel a kezünkben tulajdonképpen megkértük egymás kezét.” – tette hozzá a színésznő. Egyelőre még nem tudják, hogy a menyegzőre mikor fog sor kerülni, de az biztos, hogy a családot, és a barátokat nem szeretnék kihagyni belőle.

Lehet, hogy nem lesz fehér esküvő

Elárulta, hogy nem az a típusú nő, aki azonnal el kezdi bújni az esküvői magazinokat, vagy rögtön hófehér ruhában látja magát álmaiban. Katalin még abban sem biztos, hogy egyáltalán fehér ruhában szeretne-e fehérben az oltár elé állni.

„Tényleg nem tervezgetek, persze elképzeléseim vannak, de már a kapcsolatunk sem azt tükrözi, hogy mi bármit is az „előírtak szerint” tettünk volna. Hiszen egy hónappal a megismerkedésünk után már úton volt Bálint, csak ezt követően kezdtük megismerni egymást, majd vettünk közös lakást, most pedig hamarosan férjhez megyek. A sorrend általában nem ez szokott lenni, de szerintem ez egyáltalán nem baj.” – magyarázta boldogan a Barátok közt sztárja.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását